Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μια περίπτωση ακόμη πυρκαγιάς είναι οι πυρκαγιές που ανάβουν οι αποκαλούμενοι από εμένα <<κλιματικοί εμπρηστές>> οι οποίοι διασπείρουν φωτιές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της απάτης της κλιματικής αλλαγής και της Ατζέντας 2030.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Ιουλίου 2022Αφού είδαν ότι η ορολογία "υπερθέρμανση του πλανήτη" δεν έπιασε, τα λαμόγια το γύρισαν σε κλιματική αλλαγή και προσφάτως σε κλιματική κρίση. Μέχρι και υπουργείο έφτιαξαν για να προωθηθεί όλη αυτή η απάτη της υπερθέρμανσης και της υποτιθέμενης πράσινης ανάπτυξης.  

Δημοσιογραφάκια πληρωμένα από το σύστημα παπαγαλίζουν ότι η ζέστη θα κατακάψει ολόκληρο τον πλανήτη και την φύση. Εμείς από την άλλη θα πρέπει σύμφωνα με τα λεγόμενα τους να προσέχουμε να μην πετάμε τα αναμμένα τσιγάρα μας στο δάσος, μην ανάβουμε ψησταριές και μην αφήνουμε ξερά χόρτα και κλαδιά γιατί όλα αυτά είναι αιτίες πυρκαγιάς και θα <<καταστρέψουμε>> τα δάση. 

Μ.Κ.Ο εμπλέκονται στο βρώμικο αυτό κύκλωμα, όπου έχουν εξασφαλίσει την ολική καταστροφή των δασικών περιοχών πληρώνοντας εμπρηστές οι οποίοι μπροστά στον νόμο το παίζουν αφελείς πολίτες που άναψαν δήθεν την ψησταριά στην ύπαιθρο για να ψήσουν, είτε από τις σπίθες μιας ηλεκτροκόλλησης και πολλές ακόμη βλακείες που όμως περνούν εκεί που πρέπει να περάσουν. Έτσι, αν τους τσακώσουν με την δικαιολογία αυτή θα την γλυτώσουν με την πιο χαμηλή ποινή. Οι φωτιές μπαίνουν σε πολλαπλές διάσπαρτες εστίες ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα σχέδια τους θα επιτύχουν. 

Ποιά όμως είναι τα σχέδια τους; Η εφαρμογή της Ατζέντας 2030 και ο περιορισμός των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Τα δάση που κάηκαν από τους εμπρηστές θα αναδασωθούν, δεν παίζει μεγάλη σημασία, αφού ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Τα δάση θα χαρακτηριστούν προστατευμένα και θα απαγορεύεται η πρόσβαση στο κακό ανθρώπινο είδος που τα καταστρέφει. Θα χαρακτηριστούν ως ζώνες χωρίς ανθρώπους ( No human zones ) και με αυτό σιγά σιγά θα περιοριστούν οι ελευθερίες των ανθρώπων. 

Ετσι κάπως περιορίστηκαν και οι ελευθερίες μας με τον ιό που μας πασάρισαν και μας κλείδωσαν στα σπίτια για να σωθούμε από τον θανατηφόρο ιό.

Ποιά πρόβλεψη έκαναν οι επίφοβοι για πυρκαγιά δήμοι της χώρας μας για να προλάβουν τις φωτιές που ήταν βέβαιο ότι θα έβαζαν γνωρίζοντας τις καιρικές συνθήκες; Καμία. Και γιατί; Επειδή δεν έλαβαν διαταγή από τα αφεντικά τους. Ενας δήμος δεν πήρε την πρωτοβουλία να εξοπλιστεί με απλά συστήματα πρόληψης για τις πυρκαγιές. 

Υπάρχουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη , γνωστά και ως μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα/οχήματα (UAS/UAV) drones ή  απομακρυσμένα πιλοτικά αεροσκάφη , χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση και την καταστολή των πυρκαγιών.

Κάθε περιοχή στην Ελλάδα στην οποία υπάρχει δάσος θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει να έχει στην κατοχή της 2-3 μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία θα χρησιμοποιούνται για να προλάβουν τις φωτιές που θα προκληθούν αλλά και να εντοπίζουν τους εμπρηστές που τις βάζουν.

Τα drones βοηθούν στον εντοπισμό, τον περιορισμό και την κατάσβεση των πυρκαγιών. Χρησιμοποιούνται επίσης για τον εντοπισμό ενός θερμού σημείου, για παραβιάσεις πυρκαγιών και στη συνέχεια για την παροχή νερού στην πληγείσα περιοχή. Όσον αφορά την ευελιξία, αυτά είναι ανώτερα από ένα ελικόπτερο ή άλλες μορφές επανδρωμένων αεροσκαφών. 

Πηγή: Αθέατη γνώση


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger