Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2012, 5μμ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! Στην νέα αυτή κατρακύλα ΛΕΜΕ ΟΧΙ.


Το ίδιο λέμε και στο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ που έσπευσε να υπερασπιστεί το νέο αυτό τερατούργημα (διαβάστε την επιστολή-απάντηση του μητρ.Πειραιώς).
Η ΝΔ σίγουρα δεν πήρε "το μάθημά της".
Γι αυτό θα τη βοηθήσουμε μία ακόμη φορά να το καταλάβει, με αυτό που φοβάται: το πολιτικό κόστος. Εκλογές θα ξαναγίνουν αργά ή γρήγορα, υποσχόμαστε ότι ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ΕΠΑΨΑΝ να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε κομματικής απόχρωσης Ροταριανούς και Μασόνους.

  
Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012. 
 στις 5 το απόγευμα έξω από το θέατρο "Χυτήριο" 
(ανανεώνουμε το ραντεβού για κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 
ημέρες που αναγγέλθηκε ότι θα παίζεται η παράσταση, 
εντός και εκτός του θεάτρου, 
μέχρι να αναλάβει η Κυβέρνηση τις ευθύνες της 
και να εφαρμόσει το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού κράτους)
Όσοι έχουν συνείδηση. Όσοι πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα. Όσοι αισθάνονται την ανάγκη να προστατευθεί η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα και μαζί με αυτήν η ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού. 
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ  καλούνται να αντιδράσουν
(οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να κλαίγονται και να μοιρολατρούν από τον καναπέ τους αποδεχόμενοι τα κακά που έρχονται το ένα μετά το άλλο).

Για όποιον...ενδιαφέρεται, ορίστε ο χάρτης με την ακριβή διεύθυνση όπου θα παιχτεί η "παράσταση":


Όσοι είστε από μακρινά μέρη, μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο (καλύτερα με απόκρυψη ή μέσω μιας τηλεκάρτας και διατηρώντας την ευπρέπεια στο λόγο σας για να μην σας απειλούν με μυνήσεις)
Τηλέφωνο "θεάτρου": 
2103412313 και 6983671437 

Δεν μπορεί ο πολιτικός μας κόσμος να κατανοεί σύσσωμος την οργή και τις αντιδράσεις των μουσουλμάνων αλλά να μην σέβεται και να μην εφαρμόζουν τοΣύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας.

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της "παράστασης", ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (φωτογραφία αριστερά), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά!!!

 Τέλος,
Επειδή εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρούνε αφορμή να μας φιμώσουν, διευκρινίζουμε ότι οι αντιδράσεις στις οποίες καλούμε κάθε ευσηνείδητο Έλληνα πολίτη, θέλουμε να είναι ειρηνικές.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger