Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»Πηγή AtheatiGnoSi Εξυμνείται ως «προληπτική» τάση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι γιατροί συστήνουν τώρα ότι οι ασθενείς οι οποίοι βρέθηκαν να είναι «πιο επιρρεπείς» σε ορισμένες μορφές καρκίνου, να απομακρύνουν τα μέλη του σώματος που θα μπορούσαν να επηρεαστούν. .Ακούγεται τρελό και κάτι παραπάνω απο ​​βάρβαρο (όπως και είναι), αλλά προφανώς η επικρατούσα ιατρική κοινότητα θεωρεί ότι είναι αρκετά ηρωικό κατόρθωμα το να εκτελεστεί σωματικός ακρωτηριασμός στο όνομα της δήθεν πρόληψης του καρκίνου. 

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του CNN με τίτλο «Η προληπτική μαστεκτομή μου: Μένω ζωντανή για τα παιδιά μου," μια μητέρα απομακρύνει τα δύο της στήθη και τις ωοθήκες της που δεν ήταν θετικά για καρκίνο. 

Δηλώνοντας ότι έκανε έτσι μετά από παρότρυνση του γυναικολόγου της, Η Allison Gilbert, αφαίρεσε χειρουργικά τις ωοθήκες της, το 2007 και το στήθος της αυτό το χρόνο. 
Η Gilbert εξηγεί πώς αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος και τις ωοθήκες της αφού ο γιατρός της συνίστησε αυτόν τον τρόπο, παρά το γεγονός ότι η διατροφή και ο τρόπος ζωής πραγματικά μπορεί να αλλάξει την έκφραση του γονιδίου σας δραματικά: 

Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο γιατρός της Gilbert ο οποίος συνιστά σε ασθενείς να αφαιρέσουν το στήθος, τις ωοθήκες τους, καθώς και άλλες περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν ένα «γενετικό κίνδυνο καρκίνου. Δυστυχώς, η τάση αυτή δεν είναι μόνο εκτεταμένη αλλά και κράχτης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσα απο γελοίες πηγές όπως το CNN, παρουσιάζεται ως "πλανήτης καρδιά" και με συγκινητική επίδειξη αγάπης για τους φίλους και την οικογένεια.
AtheatiGnoSi 

1 σχόλιο :

 1. Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα στο ΑΧΕΠΑ

  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&pubid=6323625&subid=2

  Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

  Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

  "Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

  Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

  Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

  Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

  Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

  Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

  "Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

  Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger