Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: "ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ" - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑΠηγή atheatignosi:Πόσο καιρό ακόμα πρόκειται να παρακολουθούμε 
αυτό το αξιοκαταφρόνητο άτομο,
 ο όποιος προσπαθεί να ολοκληρώσει τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού;
Πότε πρόκειται να δικαστεί για αυτό που είναι; - δηλαδή ένας εγκληματίας πολέμου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι ο στρατός της χώρας του είναι έτοιμος να επεκτείνει τη λειτουργία του εναντίον της Παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Τα σχόλιά του ήρθαν μετά από τον επικεφαλή της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς, Ahmed Said Khalil al-Jabari, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιθέσεων.
Μετά απο αυτά ακολούθησε ένα κύμα από επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ από τη Γάζα.
Τρεις Παλαιστίνιοι μαχητές σκοτώθηκαν απο νέες ​​ισραηλινές επιθέσεις την Πέμπτη.
Περισσότερες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά ο Jon Donnison στην πόλη της Γάζας, λέει ότι μέχρι τώρα η βία δεν εμφανίζεται στην ίδια κλίμακα με τον τελευταίο πόλεμο της Γάζας σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκατοντάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν απο την πρώτη ημέρα της επέμβασης του Ισραήλ.
«Έχουμε στείλει ένα σαφές μήνυμα προς τη Χαμάς και σε άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου σε τηλεοπτικό διάγγελμά του την Τετάρτη το βράδυ.
"Και αν υπάρχει ανάγκη, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας θα είναι έτοιμες να διευρύνουν τις επεμβάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger