Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ SANDY, Ο ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Πηγή atheatignosi: Ενώ όλα τα μάτια ήταν στον τυφώνα Sandy, ο Λευκός Οίκος ήταν απασχολημένος με την επινόηση νέων τρόπων για να υποδουλώσουν τους Αμερικανούς με το πρόσχημα της προστασίας της εθνικής ασφάλειας. 

Στις 26 Οκτωβρίου του 2012, ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα (ΕΟ) για την ίδρυση της λεγόμενης Εσωτερικής Ασφάλειας Συμβουλίου Εταιρικής Σχέσης , μια δημόσια-ιδιωτική συνεργασία που συγχωνεύει ουσιαστικά το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) με τις τοπικές κυβερνήσεις και τον ιδιωτικό τομέα, με υπονοούμενο σκοπό την παροχή εκτελεστικής εξουσίας, και πλήρη απεριόριστο έλεγχο του αμερικανικού λαού.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τον οποίο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να απλώσει τα πλοκάμια της σε όλα τα επίπεδα του κράτους, των περιφερειακών και των τοπικών κυβερνήσεων που τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσε συνεχώς να πείσει τους ανθρώπους ότι η τρομοκρατία καραδοκεί γύρω από κάθε γωνία, και ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι αναγκαία για την παροχή ασφάλειας.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να ξεκινήσει ταχέως την προώθηση της εντολής και τις λειτουργίες ελέγχου σε τοπικό επίπεδο, με τη δημιουργία ενός τεράστιου δικτύου ασφάλειας της πατρίδας με "συνεργασίες" σε όλη τη χώρα, η οποία θα επιφορτιστεί με την υποβολή εκθέσεων με προορισμό την κεντρική διοίκηση και  τη σίτηση της "νοημοσύνης" με πληροφορίες από τους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους. 

Η συγχώνευση μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα είναι απαραίτητη για να διευκολυνθεί η επιθυμία της κυβέρνησης για να εξεταστούν οι "προτεραιότητες για την ασφάλεια της πατρίδας», η οποία περιλαμβάνει την «αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών ... (και) την πρόληψη της τρομοκρατίας.
"Μια επίσημη οργανωτική επιτροπή, θα συσταθεί με εκπροσώπους από σχεδόν κάθε τρεις και τέσσερις-επιστολές της ομοσπονδιακής υπηρεσίας, και αυτή η επιτροπή θα πρέπει να καθοδηγείται από ένα ξεχωριστό συμβούλιο σχετικά με το πώς θα ενσωματώσει καλύτερα την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και το DHS σε κάθε γωνία και σημείο της αμερικανικής κοινωνίας. 
Μετά την καθιέρωση του, το Συμβούλιο θα διατηρήσει τον έλεγχο κατά πάσα πιθανότητα σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, με την επίβλεψη μια μυστικής αστυνομικής δύναμης αποτελούμενη από κατασκόπους στα σχολεία, τις κοινοτικές ομάδες, τις εκκλησίες, και διάφορα άλλα τοπικά θεσμικά όργανα.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger