Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ
Επιμέλεια άρθρου Vagedim

9 Απριλίου 2013


Ενας κινέζος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, το Σάββατο κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη δημιουργία του νέου ιού της γρίπης των πτηνών που πλήττει αυτή την στιγμή τα μέρη της Κίνας ως μια βιολογική επίθεση πολέμου.

Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός και ο πρεσβύτερος συνταγματάρχης Dai Xu είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απελευθέρωσαν τον H7N9 ιό της γρίπης των πτηνών στην Κίνα, ως μια πράξη βιολογικού πολέμου, σύμφωνα με δημοσίευμα στο blog του το Σάββατο.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Jason Rebholz απέρριψε το αίτημα. "Δεν υπάρχει απολύτως καμία αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς,".
Επτά θάνατοι από την επιδημία της γρίπης των πτηνών αναφέρθηκαν την Τρίτη απο τα κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Όπως και περίπου 24 άτομα που φέρεται ότι είχαν προσβληθεί από τη νόσο στη Σαγκάη, Jiangsu, Zhejiang και Anhui.

Οι Κινεζικές αρχές προσπαθούν να καθησυχάσουν για τους φόβους μιας μεγάλης επιδημίας, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Η κυβέρνηση, επίσης, υποστήριξε ότι η επιδημία δεν έχει σχέση με την πρόσφατη ανακάλυψη των χιλιάδων νεκρών χοίρων που επέπλεαν σε ένα ποτάμι στην Κίνα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger