Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΜΑΖΑ ΛΙΠΟΥΣ 15 ΤΟΝΩΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥΕπιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
6 Αυγούστου 2013


Είναι κάτι που θα περιμένατε να δείτε σε μια κακότεχνη ταινία του Hollywood -  και ενδεχομένως να μεταλλάσσεται σε ένα τέρας που προσπαθεί να βγεί στην επιφάνεια.

Η ανακάλυψη των 15 τόνων «πηγμένο κομμάτι λίπους» (σε μέγεθος λεωφορείου)  - είναι το μεγαλύτερο που βρέθηκε ποτέ στο αποχευτευτικό δίκτυο της Βρετανίας.

Η απολιθωμένη μάζα απο τρόφιμα, πανιά και χαρτιά υγιεινής βρέθηκε κάτω από ένα δρόμο του Κίνγκστον στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η Thames Water (ιδιωτική εταιρεία κοινής ωφελείας υπεύθυνη για τη δημόσια παροχή νερού και λυμάτων) είχε ειδοποιηθεί για το δυσάρεστη «μάζα λίπους» αφότου παραπονέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής ότι δεν μπορούσαν πλέον να καθαρίσουν τις τουαλέτες τους.

Η Thames Water, δήλωσε: «Ενώ έχουμε απομακρύνει το μεγαλύτερο όγκο λίπους κάτω από το κεντρικό Λονδίνο και στο παρελθόν, δεν έχουμε δει ποτέ ξανά ένα τέτοιο ενιαίο κομμάτι στους υπονόμους μας. 

"Ο αγωγός είναι πλήρως φραγμένος με πάνω από 15 τόνους λίπους.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger