Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

28 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΣΦΗΚΑΣΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Σεπτεμβρίου 2013Μια έξαρση επιθέσεων απο σφήκες στη νότια επαρχία Shaanxi οδήγησε σε 28 θανάτους και εκατοντάδες τραυματίες.


Οι περισσότεροι από αυτούς που πλήττονται βρίσκονται σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές των πόλεων της Ankang, Hanzhong και Shangluo.
Οι σφήκες μεγέθους αντίχειρα, που είναι γνωστές ως ασιατικές γιγάντιες σφήκες ή mandarinia Vespa , είναι γνωστές για τα ιδιαίτερα τοξικά τσιμπήματα τους. Πολλαπλά τσιμπήματα μπορεί να είναι θανατηφόρα για τον άνθρωπο, χωρίς άμεση ιατρική περίθαλψη.
Ένας ασθενής που υπεβλήθη σε θεραπεία σε νοσοκομείο, υπέστη οξεία νεφρική ανεπάρκεια μετά από τσίμπημα σφήκας στο κεφάλι και τα πόδια. Ισχυρίστηκε ότι τον κυνήγησαν σε απόσταση πάνω από 200 μέτρα.
Μια 55-χρονη γυναίκα από το ίδιο χωριό δήλωσε στην εφημερίδα ότι την είχαν τσιμπήσει περισσότερες από 200 φορές. Είχε νοσηλευτεί για σχεδόν ένα μήνα.
«Οι ασθενείς με περισσότερα από 10 τσιμπήματα της σφήκας θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Εκείνοι με περισσότερα από 30 τσιμπήματα χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger