Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ - ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Οκτωβρίου 2013ΛΟΝΔΙΝΟ: Περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι υποδουλωμένοι παγκοσμίως, διακινούνται σε οίκους ανοχής, εξαναγκάζονται σε χειρωνακτική εργασία, θύματα δουλείας του χρέους ή ακόμα που έχουν γεννηθεί στη δουλεία, σύμφωνα με την παρουσίαση ένος παγκόσμιου δείκτη για τις σύγχρονες μορφές δουλείας. 

Σχεδόν οι μισοί είναι στην Ινδία, όπου η σκλαβιά κυμαίνεται από την εργασία σε λατομεία και κλιβάνους με την εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση, παρόλο που η μάστιγα υπάρχει σε όλες τις 162 χώρες που ρωτήθηκαν από την Walk Free, μια Αυστραλιανή ομάδα με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας εκτιμά ότι περίπου 21 εκατομμύρια άνθρωποι είναι θύματα καταναγκαστικής εργασίας. "Σήμερα, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να γεννιούνται σε κληρονομική δουλεία, μια συγκλονιστική, αλλά σκληρή πραγματικότητα, ιδιαίτερα σε περιοχές της Δυτικής Αφρικής και της Νότιας Ασίας », αναφέρει η έκθεση. 

" Άλλα θύματα συλλαμβάνονται ή απάγονται πριν πωληθούν ή κρατούνται για εκμετάλλευση, είτε μέσω του «γάμου», η απλήρωτης εργασίας στα αλιευτικά σκάφη, ή ως οικιακοί βοηθοί. 

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger