Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΞ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΟΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Οι πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, το LAX - ενα ακόμη λιθαράκι για την δημιουργία του αστυνομικού κράτους των ΗΠΑ. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Νοεμβρίου 2013

Υπάρχει μια άλλη δημοσίευση για τον σκοπευτή στο LAX όπου φαίνεται να είναι μια θεατρική παράσταση που στοχεύει να βάλει ένα στίγμα στους συνωμοσιολόγους. Τώρα όμως έχουμε περισσότερα στοιχεία για τους πυροβολισμούς ...
Υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που επιπλέει γύρω ότι αυτό ήταν απλά μια τρομοκρατική άσκηση, και η "απόδειξη" θα μπορούσε να είναι αυτό το βίντεο που δείχνει τους παράγοντες που σπρώχνουν έναν άντρα σε μια αναπηρική καρέκλα, όπου φαίνεται να είναι ένα ομοίωμα.
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω.. 

Εδώ είναι το βίντεο:

Το σώμα φαίνεται εντελώς χαλαρό, ή ίσως να είναι πραγματικά ένα ομοίωμα. Δύσκολο να το πω. Μου αρέσει που οι θεωρητικοί επισημαίνουν ότι ο Paul Ciancia έχει στο επώνυμο του «CIA-n-CIA». Αρκετά έξυπνο ...
Υπάρχει επίσης μια άλλη πτυχή αυτής της θεωρίας που περιλαμβάνει τον ηθοποιό κρίσης (μάρτυρα) που ονομάζεται Nick Pugh. Ο ίδιος έγραψε προφανώς κάτι που παραπέμπει στο «αφήστε τη γάτα έξω από την τσάντα» ότι αυτό είναι μια φάρσα. το Nodisinfo έχει πολύ περισσότερα σχετικά με αυτό, εδώ είναι ένα κομμάτι που είχε αναρτήσει:
Pugh
pugh2
Υποστηρίζουν ότι ο Nick Pugh  είναι ο γνωστός Mark Walsh, ο οποίος έδωσε συνέντευξη για την 9/11 .Και πάλι, το αφήνω σε εσάς, φαίνεται σαν μια συγκεχυμένη σύνδεση (και δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι ο  Nick Pugh είναι πραγματικά ένας ηθοποιός κρίσης. Αν και το tweet του είναι μυστηριώδες ...):

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger