Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

DANGEROUS THINGS' xNT: ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ενα ενσωματωμένο chip που έχει τη δυνατότητα να σας απαλλάξει από τα κλειδιά, ξεκλειδώνοντας αμέσως το τηλέφωνό σας είναι τώρα διαθέσιμο στο IndieGoGo.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Νοεμβρίου 2013
Το xNT είναι ένα εμφυτεύσιμο τσιπ NFC που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τις πόρτες, το τηλέφωνό σας και τον υπολογιστή μόνο με το χέρι σας.
Τα κλειδιά είναι ένα αναγκαίο κακό τον τελευταίο αιώνα, αλλά εάν μπορούσατε να ξεκλειδώσετε το σπίτι σας, το κινητό σας ή τον υπολογιστή μόνο με το χέρι σας; Αυτό είναι το xNT που θα επιτρέπει τη χρήση του η Near Field Communication (NFC).
Παράγεται από την biohacking και NFC. Το xNT είναι η πρώτη παγκοσμίως NFC-συμβατή ραδιοσυχνότητα που μπορεί να εμφυτευθεί μέσα στο σώμα σας.
Μετράει 2 x 12mm η NFC ταυτότητα που βρίσκεται σε μια βιολογικά ανθεκτική γυάλινη κάψουλα και ψάχνει για $ 8.000 χρηματοδότηση στο IndieGoGo για να ξεκινήσει μαζική παραγωγή και να σας κερδίζει. Το πολύ δικό σας xNT φορτώνεται εκ των προτέρων μέσα σε ένα σωλήνα έγχυσης έτοιμο για εμφύτευση.
Το NFC λειτουργεί εκπέμποντας μια χαμηλής ισχύος ραδιοσυχνότητα που μπορεί να αναγνωριστεί από αισθητήρες, οι οποίοι στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσουν προγραμματισμένα γεγονότα. Η NFC χρησιμοποιείται σήμερα από κινητές συσκευές για την ένωση Bluetooth, καθώς και τη μεταφορά φωτογραφιών ακόμη και τις πληρωμές.
Μόλις εμφυτευθεί στο χέρι σας, το NFC τσιπ μπορεί να προγραμματιστεί για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων το άνοιγμα σε κλειδαριές, αρχής γενομένης από το αυτοκίνητό σας, το ξεκλείδωμα του υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, ή ως μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα με ένα άγγιγμα.

Το τσιπ θα πρέπει να εμφυτευτεί κατευθείαν στο σώμα σας, συνήθως μεταξύ του αντίχειρα και του πρώτου δακτύλου.
Δείτε το βίντεοatheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger