Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΗΝΥΕΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ένας άνδρας από το Τέξας μηνύει μια τοπική σχολική περιοχή αφότου αρνήθηκαν να επιδείξουν οι ανώτεροι υπάλληλοι τη χριστιανική διαφήμισή του που χαρακτηρίζει τον Ιησού με τατουάζ κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών του γυμνασίου.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Ιανουαρίου 2014
Το δικαστήριο ενάντια στην ανεξάρτητη σχολική περιοχή του Lubbock στο Τέξας, έρχεται αφότου ισχυρίζεται ότι οι ανώτεροι υπάλληλοι αρνήθηκαν να προβάλλουν την ψηφιακή του πινακίδα διαφημίσεών που θα διαφήμιζε την ιστοσελίδα του JesusTattoo.org τον Οκτώβριο.
Η διαφήμιση του δεν επιτράπηκε να προβληθεί σε μια γιγαντιαία οθόνη στο Lowrey Field και PlainsCapital πάρκο, ενώ η περιοχή έχει χορηγήσει συστηματικά τα δικαιώματα διαφήμισης σε άλλους εξωτερικούς οργανισμούς και θρησκευτικές ομάδες, είπε σε μια δήλωσή της η νομική οργάνωση Συμμαχία Ελευθερίας του λόγου.
Ο Miller είναι ο ιδρυτής στο Μικρό Μολύβι, LLC, μια ομάδα που «προωθεί τη διδασκαλία της Βίβλου μέσα από σύγχρονες εκστρατείες μάρκετινγκ."
Η ψηφιακή πινακίδα θα περιελάμβανε τον σύνδεσμο για το JesusTattoo.com μαζί με μια εικόνα τατουάζ του Χριστού σωτήρα (ένας ψεύτικος Ιησούς που παρουσιάζεται με τις αμαρτίες του κόσμου με τατουάζ στο σώμα του).
Η ιστοσελίδα του κινήματος,  jesustattoo.org , όπως θα παρατηρήσατε διαθέτει ένα βίντεο στο οποίο ένας άνδρας παριστάνει με την εμφάνιση του τον Ιησού να ενεργεί ως καλλιτέχνης τατουάζ σε ένα υπόγειο. 

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα εισέρχονται στο δωμάτιο του περιμένοντας από αυτόν να αφαιρέσει τα τατουάζ τους, που περιλαμβάνουν λέξεις που περιγράφουν την κατάστασή τους ως αβοήθητα άτομα. 

Στη συνέχεια παίρνει τα μπράτσα και τους καρπούς τους και αντικαθιστά τα αρχικά τους τατουάζ με λέξεις όπως, «αποδεκτός», «γενναίος» και «ταπεινός».
Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger