Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΚΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στην περιοχή της Βηθλεέμ συνέλαβαν μια καμήλα χθες με την πρόφαση ότι είχε εισέλθει σε «στρατιωτική ζώνη». 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Ιανουαρίου 2014
Το γεγονός έλαβε χώρα κοντά στο χωριό Al-Rashaide  στα ανατολικά της πόλης Βηθλεέμ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Οι εφημερίδες της Παλαιστίνης ανέφεραν ότι ο Fawaz Rshaide, επικεφαλής του Παλαιστινιακού χωριό του Συμβουλίου της Αλ-Rashaide, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν μια καμήλα που ανήκει στον Musallam Younis Rshaaidhe επειδή η καμήλα είχε υποτίθεται εισέλθει σε «στρατιωτική ζώνη».
Οι «Στρατιωτικές ζώνες" δηλώνονται αυθαίρετα χρησιμοποιώντας τες ως πρόσχημα για να αρπάξουν με τη βία εδάφη που ανήκουν σε Παλαιστίνιους. Λειτουργεί κάπως έτσι: μια «στρατιωτική ζώνη» έχει δηλωθεί σε μια περιοχή που οι σιωνιστές θέλουν να κλέψουν, αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των εδαφών δεν επιτρέπεται να πάνε στη γη τους (και τα σπίτια τους).
Οι εν λόγω εκτάσεις στη συνέχεια «κατάσχονται» ως τιμωρία, εάν οι ιδιοκτήτες έρθουν στα εδάφη τους, που είναι πλέον μια «στρατιωτική ζώνη», είτε δηλώνονται «εγκαταλειμμένες» από την κατοχή, αν οι ιδιοκτήτες δεν εμφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια κατάσχονται και παραδίδονται σε ευρωπαϊους ή αμερικανούς καταληψίες.

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger