Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε : ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

«Μια μυστικοπαθής ομάδα της ΕΕ έχει συμφωνήσει να αναπτύξει μια συσκευή που θα τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα επιτρέποντας στην αστυνομία να ακινητοποιεί οποιαδήποτε μηχανή κατά βούληση.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Ιανουαρίου 2014

Η τεχνολογία «ακινητοποίηση εξ αποστάσεως» θα ενεργοποιείται από ένα διακόπτη σε ένα δωμάτιο ελέγχου, απενεργοποιώντας τα καύσιμα και την ανάφλεξη.

Η συσκευή, η οποία θα μπορούσε να επιβληθεί μέσα σε μια δεκαετία, θα επιτρέψει επίσης τους αστυνομικούς να παρακολουθούν την κίνηση του οχήματος, καθώς και να το ακινητοποιήσουν.

Τα σχέδια χαρακτηρίστηκαν ως «δρακόντεια» από τους κριτικούς, οι οποίοι εξέτασαν κατά πόσον η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη εάν οι εν αποστάσει διακόπτες-θανάτου θα προκαλέσουν συγκρούσεις ».

Μια ομάδα ανώτερων υπαλλήλων της ΕΕ έχουν υπογράψει την πρόταση σε μια μυστική συνάντηση στις Βρυξέλλες.

Ο ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, δήλωσε: «Είναι μια απίστευτη αρπαγή εξουσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι τρομακτικό και μόνο που το σκέφτηκαν.


«Η ΕΕ αντιτίθεται σε μια ελεύθερη κοινωνία, και θέλει την επιτήρηση και τον έλεγχο, όχι μόνο των οικονομιών των χωρών και των νόμων, αλλά η κίνηση αυτή δείχνει, την επιβουλή της εξουσίας τους να σταματήσουν το αυτοκίνητο ενός ατόμου».


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger