Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

Οι Χριστιανοί άρχισαν μια προσευχή και νηστεία τριών ημερών, αφότου ισλαμιστές μαχητές της Bokor Haram απήγαγαν εκατοντάδες μαθήτριες στη Νιγηρία και οι απελπισμένοι γονείς ξεκίνησαν την αναζήτηση τους σε ένα απομακρυσμένο δάσος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Απριλίου 2014

Τα κορίτσια είχαν απαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο σχολείο στην περιοχή του Chibok. Οι αρχικές εκθέσεις λένε περίπου για 200 απαγωγές , αλλά οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μείωσαν τον αριθμό σε 130. Την Δευτέρα 21 Απριλίου, 234 κορίτσια απήχθησαν και οι αξιωματούχοι του σχολείου είπαν ότι 40 κορίτσια κατάφεραν να διαφύγουν .

" Ξέρουμε ότι καμία θρησκεία δεν προβλέπει την απαγωγή ή την πρόκληση πόνου ως έναν τρόπο αφοσίωσης " , δήλωσε ο αιδεσιμότατος Titus της Χριστιανικής Ένωσης της Νιγηρίας . " Τους καλούμε να αφήσουν τα όπλα τους και να συνεχίσουν την υπόθεσή τους σε διάλογο με την κυβέρνηση . "

Η Bokor Haram μεταφράζεται σε " Η Δυτική εκπαίδευση είναι απαγορευμένη " στη γλώσσα Χάουσα . Για πέντε χρόνια , οι αντάρτες έχουν εξαπολύσει τη βία στη βόρεια Νιγηρία , αλλά η απαγωγή των κοριτσιών θεωρείται ως το πιο τρομακτικό πράγμα.

Ο ανώτατος μουσουλμάνος ηγέτης της Νιγηρίας , ο σουλτάνος ​​του Σοκότο , Al - Haji Sa'ad Αμπουμπακάρ 3 , καταδίκασε την απαγωγή .

" Συμμεριζόμαστε με τα θύματα και τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους " , είπε σε μια δήλωση . " Καλούμε τις αρχές να θέσουν όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να απελευθερωθούν αυτά τα αθώα κορίτσια και να συνεχίσουν τις σπουδές τους . "

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger