Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Η παγκόσμια τρομοκρατία καλά κρατεί. Ολα τα κράτη έχουν τεθεί σε επιφυλακή για τον ιό Εμπολα και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στέλνουν καθοδηγούμενες ειδήσεις σε όλα τα ΜΜΕ τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι ο ιός Εμπολα είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί ανα πάσα στιγμή σε όλο τον πλανήτη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Οκτωβρίου 2014



Αυτό που θέλουν λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια είναι να βρεθούν κάποια ελάχιστα θύματα τα οποία εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν σε κάθε κράτος, όπου θα είναι μολυσμένα με τον ιό Εμπολα, και αφού πεθάνουν θα χρησιμοποιηθούν ως κράχτες για μια παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμών σε μια πανδημία απάτη.

Ο Εμπολα όσο υπήρχε μόνο στην Αφρική ήταν μια μη κερδοφόρα ασθένεια η οποία δημιουργήθηκε ως βιολογικό όπλο για να αφανίσει τον αυξανόμενο Αφρικανικό πληθυσμό. Η Λευκή Αδελφότητα έχει αποφασίσει να ξεκάνει πολλούς Αφρικανούς στους οποίους θα προσφέρει και τα ανάλογα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια κατά του Εμπολα. 

Ποιός θα ενδιαφερθεί από τι πέθανε ο όποιος Αφρικανός από την όποια παρενέργεια των εμβολίων ; Κανένας! Ολοι οι αρμόδιοι θα έχουν κάνει το καλύτερο δυνατόν για να τους σώσουν εμβολιάζοντας τους (όπως κάνουν άλλωστε με άλλες αρρώστιες ήδη) μειώνοντας έτσι τον ανθρώπινο πληθυσμό κατά πολύ όπως αναφέρουν και οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας στην Γεωργία.

Από που προέρχεται ο ιός Εμπολα;

Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, μας λέει ότι ο ιός εξαπλώνεται λόγω των ανθυγιεινών πρακτικών στα νοσοκομεία των χωρών της Αφρικής. 

Η γένεση του Έμπολα, σύμφωνα με δημοσιεύσεις εδω και δύο χρόνια από την Αθέατη γνώση, προέρχεται από ένα πυρήνα που έχει, ως κέντρο, ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων που ανήκει στους πολυ-δισεκατομμυριούχους Τζορτζ Σόρος και τους Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς.  Γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι υπάρχει ένα εργαστήριο βιο-πολέμου σε νοσοκομείο της Σιέρα Λεόνε, με έναν κατάλογο επενδυτών που γράφει ποιος είναι ποιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ευγονιστών- Τζορτζ Σόρος και Μπίλ Γκέιτς, που βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας του Έμπολα στην Αφρική. Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο και κατέχουν τις κυβερνήσεις μας.

Το κυβερνητικό νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε, το οποίο ήταν στο μάτι του κυκλώνα για τον Έμπολα, στεγάζει ένα ερευνητικό εργαστήριο βιολογικών όπλων με συνδέσεις προς το Ιδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Σόρος. Εκεί, οι επιστήμονες των ΗΠΑ εργάζονται στους ιογενείς πυρετούς, όπως ο ιός Έμπολα για δεκαετίες.

Οι ντόπιοι σίγουρα πιστεύουν ότι το νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε είναι η αιτία της επιδημίας του ιού Έμπολα εκεί. Το Μπλούμπεργκ αναφέρει πώς οι ντόπιοι πέταξαν πέτρες στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα, εν μέσω φόβων ότι οι εργαζόμενοι του τομέα της υγείας χρησιμοποιούν τον Έμπολα ως τέχνασμα για να σκοτώνουν ανθρώπους και να συλλέγουν μέρη του σώματος.

Οι φόβοι αυτοί πυροδοτήθηκαν από μια «φήμη», που προφανώς ξεκίνησε από μια νοσοκόμα που εργαζόταν εκεί, που το εργαστήριο επέμενε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη. Αυτό είναι μια κοινή και κλασική τακτική, για να δυσφημίσουν τον καταγγέλλοντα. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς ένα ψυχικά άρρωστο άτομο θεωρήθηκε ικανό προς εργασία σε μια τόσο ευαίσθητη και επικίνδυνη εγκατάσταση. Αλλά φυσικά, μάλλον ήταν εντελώς υγιής, και για να το πω ειλικρινά, ατρόμητη.

Αυτό το εργαστήριο βιολογικού πολέμου έχει εργαστεί για την ανάπτυξη διαφόρων στελεχών του ιού Έμπολα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Αυτό το εργαστήριο του Σόρος/Γκέιτς, μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να αναπτύξει ένα στέλεχος του ιού Έμπολα, που θα είναι αρκετά παθογόνο, και σίγουρα όχι ένα που θα εξαπλωθεί σε ψυχρότερα κλίματα που βρίσκονται στην Αφρική.


Έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν τον Έμπολα για πάνω από 40 χρόνια. Δεν μπόρεσαν να το κάνουν, επειδή το στέλεχος Μαγίνκα του Έμπολα (το μόνο γνωστό στέλεχος που είναι μεταδοτικό μέσω της μετάδοσης με αεροζόλ) σκοτώνει τους ανθρώπους πάρα πολύ γρήγορα για να λειτουργήσει ως ευρεία εξάπλωση ενός βιολογικού όπλου.

Ποιοι έχουν την ανάγκη να κερδίσουν από μια παγκόσμια επιδημία του ιού Έμπολα; Αυτοί που θα μπορέσουν να πουλήσουν την λύση στο πρόβλημα, σωστά; Και ποιοί θα μπορούσε να είναι αυτοί; Οι Παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες για να μας σώσουν!

Τον Μάιο του 2014, ο Νεοταξίτης φασίστας Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, είχε προτείνει ότι ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού »

Η ΝΑΣΑ επίσης, κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου, πρόβαλλε κάποια σλάιντς που αφορούσαν τις αναμενόμενες και προσδωκώμενες εξελίξεις της τεχνολογίας στο αμέσως προσεχές μέλλον. 

Στην κάρτα με αριθμό 52 που δημοσίευσε το 2001 η ΝΑΣΑ, η Αθέατη γνώση σας αποκάλυψε -ότι υπήρχε στα σχέδια τους μέσα από επίσημη παρουσίαση ότι ετοιμάζονταν να διεξάγουν μια "μακροπρόθεσμη εκστρατεία που δεν θα άφηνε ίχνη (κάτι σαν «σιωπηλό όπλο για ήσυχους πολέμους;"), η οποία εκστρατεία θα περιλαμβάνει διάφορα πράγματα όπως ο αερομεταφερόμενος ιός Έμπολα, (δηλαδή με ψεκασμούς από αεροπλάνα).

Ο θείος Σαμ κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Έμπολα, αλλά κατέχει επίσης και τα δικαιώματα σε όλες τις παραλλαγές του ιού Έμπολα, με τα δικαιώματα σε όλες τις έρευνες για τον Έμπολα. Ο επίσημος κάτοχος του διπλώματος Έμπολα είναι: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως αντιπροσωπεύεται από το γραμματέα του τμήματος της υγείας. Ουσιαστικά, είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διανέμεται από τη κυβέρνηση των Η. Π. Α. για την κυβέρνηση των Η. Π. Α.

Παρακαλούμε, κοιτάξτε τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 20120251502. ΕΔΩ

... Τώρα ξέρετε αυτό που πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν-ότι ο Έμπολα δεν είναι μόνο σε θέση να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανήκει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Θυμάστε τη γρίπη των χοίρων; Τον επίφοβο ιό H1N1; Ήταν ο αντίστοιχος «Έμπολα» του 2009 όπου όλος ο κόσμος επρόκειτο να μολυνθεί. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε «επίπεδο πανδημίας-6 ," δηλαδή το πιο επικίνδυνο στην κατηγορία.

Τα Αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο των Ασθενειών έβγαζαν τα δελτία τύπου σαν ζεστά κέικ, αναδεύοντας το φόβο, και την προώθηση του ανώφελου εμβολίου της γρίπης των χοίρων. 

Αυτό που έχουν τα λαμόγια κατά νού, είναι να μεταδώσουν  τον κατασκευασμένο τους ιό σε όλο τον κόσμο, να υπάρξουν κάποιοι νεκροί ώστε να αναγκαστεί το υπουργείο Υγείας να αγοράσει το πειραματικό εμβόλιο από την φαρμακευτική εταιρεία που θα το προωθήσει ως λύση να μην μολυνθούν άλλα άτομα με τον θανατηφόρο ιό. 

Θέλουν να δούν πως θα πάει το πράγμα γενικά και πόσο δυνατός είναι ο ιός για να σκοτώσει ανθρώπινο πληθυσμό εκτός των συνόρων της Αφρικής. Ουσιαστικά είναι ενα πείραμα για να διαπιστώσουν τα ποσοστά θνησιμότητας του Εμπολα και να προωθήσουν τα ανώφελα εμβόλια τους. Το έχουν επαναλάβει δύο με τρείς φορές τα τελευταία χρόνια χωρίς επιτυχία να τον εξαπλώσουν εκτός Αφρικής, σε Αμερική και Ευρώπη, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνουν σήμερα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger