Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Διαβάζουμε στο περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» άρθρο με τίτλο «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» το οποίο μας παρουσιάζει τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (Χ.Α) για την Ορθοδοξία. Από το 5σέλιδο κείμενο απομονώσαμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα τα οποία και σας παρουσιάζουμε με λίγα σχόλια ώστε να γίνει κατανοητό το ασυμβίβαστο μεταξύ Χριστιανισμού και Εθνικοσοσιαλισμού. Το ιδεολόγημα που προωθεί η Χ.Α δεν διαφέρει από το αντίστοιχο του Ναζισμού όπως αυτό εκφράστηκε από τους θεωρητικούς του. Σε αυτό η Εκκλησία είναι απλά ένα εφόδιο, ένα εργαλείο το οποίο πρέπει να υποταχθεί στις εθνικοσοσιαλιστικες αρχές. Σε αντίθετη περίπτωση η Εκκλησία πρέπει να καταστραφεί για να μην αποτελεί εμπόδιο. Υπάρχει άλλωστε και το παράδειγμα που έδωσε η ναζιστική Γερμανία με τις διώξεις των Χριστιανών. Ο Ουίλιαμ Σίρερ παραθέτει ολόκληρο κεφάλαιο για τις διώξεις των εκκλησιών. Ο Χίτλερ, για λόγους στρατηγικής, φρόντισε να συγκαλύψει τους στόχους του και υπέγραψε «κονκορδάτο» με το Βατικανό το 1934..
Ο Πάπας και η ρωμαιοκαθολική ιεραρχία ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν, αλλά απογοητεύθηκαν πλήρως. «Κατά την διάρκειαν των επομένων ετών χιλιάδες καθολικών ιερέων, κα­λογραιών και λαϊκών ηγετών συ­νελήφθησαν, πολλοί εξ αυτών βάσει χαλκευθεισών κατηγοριών περί «ανηθικότητος» ή 'λαθρεμπορίου ξένου συναλλάγματος'» (Σίρερ, ο.π., σελ. 353-354).1
Εξάλλου η χριστιανική διδασκαλία περί αμαρτίας είναι εντελώς αντίθετη με την Άρεια ιδεολογία. Στο περιοδικό των Ες -Ες «Schwartze Korps» τονίζεται ότι «Η πτώση -και όλη η έννοια της αμαρτίας όπως έχει διατυ­πωθεί από την Εκκλησία, η οποία περιλαμβάνει ανταμοιβή ή τιμωρία σ' έναν άλλο κόσμο - είναι απαράδεκτη για το Βόρειο άνθρωπο, αφού είναι ασύμβατη με την «ηρωική» ιδεολογία τού αίματός μας» (Μπάρλεϊ, ο.π., σελ. 259)2
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
-ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ-
ΑΠΟ ΤΟ  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 
(Αρ.Τεύχους 133 - ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007)
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Σύμφωνα με την Χ.Α η Ορθοδοξία για αιώνες ήταν ένα κράμα από «ανατολίτικες ακρότητες» μη συμβατές με το …Ελληνικό πνεύμα, Πυθαγορισμού και Ορφισμού  ενώ αν δεν υπήρχαν οι Πατέρες της Εκκλησίας (προσέξτε τα εισαγωγικά) να οριοθετήσουν την πίστη (δογματοποίηση) θα είχε ήδη καταργηθεί η Παλαιά Διαθήκη!
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
«Άλλαξε το πνευματικό μας επίπεδο» και άλλαξε και η θρησκεία! Προσέξτε ότι ο συγκρητισμός συνεχίζεται! … Ο Θεός – Υπερκοσμική δύναμη -…όπως κι αν ονομάζεται και ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ! Για την Χ.Α τα δόγματα που οριοθετούν την γνησιότητα της πίστης περιττεύουν και σύμφωνα με την θρησκευτική ιδεολογία της υπάρχουν πολλοί δρόμοι προσέγγισης του Θεού. Ιδιαίτερα προσέξτε την τελευταία πρόταση η οποία καταλήγει με μια μάλλον υπόσχεση (απειλή;). «Ο χριστιανισμός εξέφραζε άριστα το νέο επίπεδο ωριμότητας όλους αυτούς τους τελευταίους αιώνες.» Ρωτάμε την Χ.Α. Το «νέο» αυτό επίπεδο είναι το τελευταίο; Αναμένει άλλο, ανώτερο επίπεδο το οποίο θα μας ωθήσει σε μια νέα ανώτερη θρησκεία; Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, το θρησκευτικό κατασκεύασμα της Χ.Α δεν έχει σχέση με την Ορθόδοξη πίστη των Αγίων Πατέρων αλλά όπως διαπιστώνουμε, έχει άμεση σχέση με τις διδασκαλίες της Νέας Εποχής του Υδροχόου.
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Χωρίς σχόλια...
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Όπως θα την επαναφέρουμε εμείς... 
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Το άρθρο όσο προχωράει, τόσο ξεκαθαρίζει τα πραγματικά νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Αυτός λοιπόν είναι ο χριστιανισμός της Χ.Α! «Αποκαθαρμένος» από τα «εβραϊκά στοιχεία» και με την πρόσληψη… αμιγώς γερμανικών (προφανώς Ελληνικών για την Χ.Α). Αλλά αναρωτιόμαστε ποια είναι αυτά τα αμιγώς γερμανικά (Ελληνικά) στοιχεία που θα προσθέσουν στην Ορθοδοξία;  
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Η Χ.Α πιστή στο συγκριτισμό συνεχίζει. Ο "βαθμός ωριμότητος" καθορίζει και την θρησκεία του κάθε λαού...
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
   Αυτή είναι η αντικειμενική αλήθεια για την «Ορθοδοξία» της Χ.Α. : «Η θρησκεία είναι επιθυμητή ΕΦ’ ΟΣΟΝ δεν στέκεται εμπόδιο» στις επιδιώξεις της. Παραδείγματα θα φέρουμε πάλι από την Ναζιστική Γερμανία όπου ο ίδιος οΧίτλερ, στις ιδιωτικές του συζητήσεις θεωρούσε το Χριστιανισμό οργανωμένο ψεύδος, προσδοκώντας ότι το «σάπιο κλαδί» θα έπεφτε μόνο του και ότι θα απομείνουν ως πιστοί οπαδοί «μερικές περίεργες γριές, όσο γίνεται πιο γκαγκά και πτωχές τω πνεύματι».3
Επίσης το ναζιστικό μόρφωμα με το όνομα «Γερμανοί-Χριστιανοί» προσπάθησαν να απαλλάξουν το Χριστιανισμό από τα κατά την άποψή τους ιουδαϊκά στοιχεία. «Η Παλαιά Διαθήκη καταργήθηκε ως Ιερό βιβλίο, ενώ τα Ευαγγέλια ξαναγράφτηκαν, για να αποδείξουν ότι ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος... Ο Χριστός που συμπονούσε και υπέφερε αντικαταστάθηκε από έναν οργισμένο εκκαθαριστή τοκογλύφων (αργυραμοιβών) ή έναν Παγκόσμιο Στρατιώτη, κατά πως οι Γερμανοί Χριστιανοί «λύτρωναν το Λυτρωτή» (Μπάρλεϊ, ο.π., σελ. 258).4
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Χωρίς Σχόλια...
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Η αποκάλυψη εκ μέρους της Χ.Α! ΟΙ εθνικοσοσιαλιστές δεν πολέμησαν την Εκκλησία στο βαθμό που την πολέμησε ο κομμουνισμός, επειδή καταλάβαιναν ότι δεν θα μπορούσαν να επικρατήσουν στη συνείδηση του λαού! Αλλά και φιλοδοξίες για καθιέρωσή τους ως «κοσμικής θρησκείας»! 
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;
Κι άλλη αποκάλυψη. Καταλαβαίνουμε ποιό είναι το θρησκευτικό - μεταφυσικό της υπόβαθρο; Έχει σχέση με τον Χριστιανισμό; Καθόλου.
Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής;  
    Και η αυλαία πέφτει με το τελευταίο απόσπασμα το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα τις θρησκευτικές προθέσεις της οργάνωσης με το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άμεσος στόχος του μελλοντικού τους κράτους είναι η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της γνήσιας Ελληνικής θρησκευτικότητας και ο εξοβελισμός της «ιουδαϊκής μοιρολατρίας». Όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες Ορθοδοξίας οι θεωρητικοί της Χ.Α δεν μπορούν να αποκρύψουν τα χαμόγελά τους προς τις πραγματικές τους αγάπες. Προς τον Απόλλων, προς την Ηώ και τον Υπερίωνα. Οι Υπερβόριοι αδελφοί τους στη Ναζιστική Γερμανία είχαν προσπαθήσει να προσαρμόσουν τον Χριστιανισμό στα πλαίσια της ιδεολογίας χωρίς τελικά να το καταφέρουν.  Εδώ θα επιχειρήσουν το ίδιο; 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1,2,3,4: ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ- Γιάννη Ζερβού, στη σελίδα μαςhttp://www.egolpion.com/nazi_diwxeis.el.aspx
Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον    www.egolpion.com
28  ΜΑΪΟΥ  2012
...

7 σχόλια :

 1. Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ του ιερέα ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΚΑΒΑ απο τους κομμουνιστες.
  http://istoria.forumotion.com/t1613-topic

  Ο ιερέας Γιώργος Σκρέκας ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ απο τους κομμουνιστοσυμμοριτες.
  http://istoria.forumotion.com/t1412-topic

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι κομμουνιστικές ωμότητες εναντίον της Εκκλησίας:
  http://istoria.forumotion.com/t650-topic

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρεπει να ελεγχουμε τα γραφόμενα.
  "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ" ελεγε ο Κύριος μας, Ιησούς Χριστός.
  Πρεπει να εχουμε την διακριση και την διαθεση να μαθουμε την αλήθεια. Αν είναι, επι προκειμενω, για την Χρυσή Αυγή, να απευθυνθούμε στην Χρυσή Αυγή. Να δούμε την ιστοσελίδα της (http://www.xryshaygh.com)και(http://xagr.net), να ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ περιοδικά, εφημερίδες κτλ να ζητησουμε πληροφορίες απο την ΠΗΓΗ, οχι απο κοινά κουτσομπολιά, εμπάθειες ή φτιαχτά λασπολογικά κείμενα και φωτογραφίες.

  Ιδού, φόρμα έπικοινωνίας:
  http://www.xryshaygh.com/index.php/epikoinonia

  διευθυνσεις:
  http://www.xryshaygh.com/index.php/epikoinonia/topikes

  τηλέφωνα:
  http://www.xryshaygh.com/index.php/epikoinonia/pyrhnes

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εάν δείτε τις ΘΕΣΕΙΣ της Χρυσής Αυγής θα δείτε επακριβώς στο θεμα ΘΡΗΣΚΕΙΑ:
  "Ανάδειξη του Εθνικού χαρακτήρα της Εκκλησίας. Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης και παιδείας με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά. Ανεξιθρησκεία και σεβασμός στην διαφορετική θρησκευτική επιλογή, εκτός των περιπτώσεων που θίγουν τα Εθνικά συμφέροντα και υποσκάπτουν τον Ελληνισμό."

  ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
  http://www.xryshaygh.com/index.php/ekloges/thesis

  Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε και σε βίντεο συνεντευξεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, σχετικά με την Ορθοδοξία μας.

  Ενδεικτικά ένα πρόσφατο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=HFP6gJsZBNM&feature=results_video&playnext=1&list=PL2E573D97EA59F236

  Και αλλο ενα: https://www.youtube.com/watch?v=4KN_XzmBiHA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ .....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ...
  ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.....
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ ΚΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ;
  ΑΥΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΙ ΑΠΟΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ν'ΑΚΟΥΕΙ ΚΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ.
  Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ.
  ΟΤΑΝ Π.Χ. ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..
  ΚΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΑΝ ΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.
  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ...
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
  ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ, ΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΣΥΧΝΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ..
  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger