Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΝΙΝΑ ΦΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Όσον αφορά τη φάρσα του Έμπολα τα λαμόγια της Νέας τάξης πραγμάτων έχουν χάσει το μυαλό τους.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Οκτωβρίου 2014


Κοιτάξτε την απάτη σε αυτό το βίντεο. Για ποιό λόγο να προωθήσουν μια τέτοια απολύτως ανόητη παραγωγή; Μήπως θέλουν να μάθει όλος ο κόσμος το βαθμό της απάτης τους; 

Δεν νομίζω! Απλά γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε βόδια - για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Ομως συνάμα είναι και απελπισμένοι. Ισχυρίζονται ότι μια νοσοκόμα έχει τον ιό Έμπολα, ακόμη κι αν δεν δείχνει σημάδια της ασθένειας, η οποία δεν είναι σε απόγνωση, αντίθετα, γελά, χαμόγελα, και μιλάει για πάρτι;

Βασικά είναι νοσοκόμα; Ένα ζήτημα είναι βέβαιο, Η Νίνα Φαμ δεν είναι τίποτα άλλο από μια πληρωμένη νεοταξίτισα ηθοποιός που εκτελεί το ρόλο της έναντι αμοιβής.

Βρίσκεται στο νοσοκομείο με βραχιόλια στα χέρια της. Επίσης, ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένη για ενδοφλέβια θεραπεία δεν υπάρχει κανένα ιατρικό σακουλάκι που να κρέμεται και δεν υπάρχουν γενικά ενδείξεις για μια εξασφαλισμένη γραμμή θεραπείας.



Κάποια στιγμή στο βίντεο σηκώνει τα χέρια και τα μπράτσα της ταχύτατα επάνω ψηλά και στη συνέχεια τα επιστρέφει πάλι πίσω. Πώς θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αν ήταν τρυπημένη στη φλέβα της μια βελόνα ενδοφλέβιας θεραπείας ;

Όλη την ώρα, υπάρχει άφθονο γέλιο και αστεία από την πλευρά της. Το λαμόγιο ηθοποιός γιατρός σε ένα σημείο με μια κίνηση του χεριού του προσπαθεί να ηρεμήσει την ομάδα, και να μετριάσει το γέλιο.


Επιπλέον, υπάρχουν οι Ψυχολογικές επιχειρήσεις που στοχεύουν στον επηρεασμό ενός κοινού στόχου και που είναι υπό αυστηρό έλεγχο, ώστε να υπάρχει πραγματικό πρόσωπο που θα μπορούσε να πάρει συνέντευξη από την ηθοποιό κρίσης Φάμ.

Ωστόσο, σύντομα ανακάλυψαν, ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν το στόμα της συναδέλφου τους γυναίκας από το Βιετνάμ, ούτε μπορούσαν να ελέγξουν το σχόλιο της Φάμ:


Ακούστηκε αυτό: "Πάρτυ, Πάρτυ στο Μέριλαντ." 

Αλήθεια, "πάρτυ" πάνω στην στιγμή της ασθένειας, ακόμα και την ανάκτηση, από μια θανατηφόρα μορφή αιμορραγικού πυρετού; Εν τούτοις, όμως, λατρεύει τα πάρτυ, και δεν θα την πειράξει για λίγες ώρες να αντέξει ως ηθοποιός κρίσης σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου - κάτι που σίγουρα δεν θα σταματήσει την ζωή της από τα πάρτυ.








































Σε αυτό το σημείο ο σιωνιστής δεν φαίνεται να ξέρει τι να κάνει. Οπότε, ο ίδιος δίνει ένα χαρτομάντηλο και επίσης λέει "μην κλαις.» Στη συνέχεια, ο ίδιος λέει ότι μπορεί να υπάρχουν μόνο δάκρυα χαράς, "διαφορετικά, μην κλαίς."


Ο αρχι-απατεώνας Νεοταξίτης μοιάζει σαν να ήρθε κατευθείαν από τα σπλάχνα του ΚΟΚ (Κώδικας Ομοσπονδιακών Κανονισμών) δηλαδή να εκτελεί κανόνες από την κυβερνητική υπηρεσία. Είναι σαφώς μεγαλύτερος σε ηλικία και είναι εντελώς εκτός τόπου σε αυτό το περιβάλλον.


Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που πιστεύουν πραγματικά σε αυτή την ανοησία, πιστεύουν ότι ο ιός Έμπολα είναι αυτή την στιγμή κίνδυνος; Όμως, η απόδειξη είναι μπροστά στα μάτια όλων μας , εάν μόνο απλώς τα ανοίξουμε. Ο άνθρωπος είναι σαφώς ένας απατεώνας. Πώς μπορεί κανείς να πιστέψει ότι είναι ένας γιατρός οποιουδήποτε είδους;

Ο Εμπολα όπως αποδείξαμε στην Αθέατη γνώση με επίσημα έγγραφα από την ΝΑΣΑ υπάρχει, και είναι αερομεταφερόμενος. Πράγμα που θα επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή όταν θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια πανδημία του Εμπολα, και να συγκεντρώσουν μέσα σε στρατόπεδα των illuminati ζωντανούς και νεκρούς από Εμπολα.

Η διάσταση που έχει πάρει όμως όλο αυτό είναι παρόμοια με τις ψεύτικες εκτελέσεις των δήθεν τζιχαντιστών της ΙΣΙΣ, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση κατάφεραν να δημιουργήσουν το αίσθημα του τρόμου μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και με τη βοήθεια των νεοταξικών ΜΜΕ ώστε να προωθήσουν ενα πειραματικό εμβόλιο κατά του Εμπολα το οποίο δεν θα γνωρίζει κανείς τι επιπτώσεις θα έχει επάνω στους ανθρώπους.

Σου λέει: Δεν βαρίεσαι! Είναι που είναι τελειωμένη περίπτωση όποιος έχει Εμπολα, το εμβόλιο θα τον πειράξει που θα κάνει;

Φυσικά το αντίδοτο του Εμπολα υπάρχει, αφού ο ιός είναι κατασκευασμένος μέσα σε βιοπολεμικά εργαστήρια στην Σιέρα Λεόνε εδω και χρόνια, και επικυρωμένος ως βιολογικό όπλο και καταγεγραμένος ο τρόπος μετάδοσης του ιού από την ΝΑΣΑ.

Δείτε το βίντεο



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger