Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

11/11/14: Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ G19

Σε πολλές προφητείες της ορθοδοξίας εκτός από τα γεγονότα τα οποία αναφέρονται , εμφανίζεται και ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει και θα μπορούσαμε να πούμε πως ήδη παίζει έναν μεγάλο ρόλο στο τι ζούμε αυτήν την στιγμή στον κόσμο αλλά και αναφορικά με το τι θα ζήσουμε.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Νοεμβρίου 2014


Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον λεγόμενο Αντίχριστο.

Το άρθρο που ακολουθεί αποτελείται από στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τα οποία συνέλεξε ο Dimitris Papadoudis για την Αθέατη γνώση. Επίσης, ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της ζωντανής ραδιοδιαδυκτιακής εκπομπής του Δημοσθένη Λιακόπουλου, σχετικά με την ομιλία του Αντίχριστου στο Πεκίνο.

Αρχικά όμως ας κάνουμε μια γενική αναφορά για το ποίος είναι ο Αντίχριστος και τι προβλέπεται να κάνει στην περίοδο που θα βασιλεύσει πάνω στην Γη


Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ο αντίχριστος , θα είναι λοιπόν άνθρωπος ο οποίος θα δαιμονιστεί με το πνεύμα του ίδιου του Διαβόλου και ουσιαστικά θα είναι ο ενσαρκωμένος διάβολος πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.

Δημιουργήθηκε σε υποθαλάσσιο εργαστήριο με τέτοια μέθοδο ώστε ακόμα και όταν ολοκληρώθηκε , μεγάλωσε σε ηλικία 33 ετών μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Μέσα του περιέχει Dna από το γένος των Νεφελίμ του Κρόνου αλλά και από το Εβραικό γένος του Δαν από την ανθρώπινη του πλευρά.

Σκοπός είναι να εμφανιστεί όταν ο κόσμος θα έχει βυθιστεί στην απόλυτη απελπισία αλλά και στο χάος και όλοι θα είναι τόσο απογοητευμένοι που θα περιμένουν εναγωνίως κάποιον άνθρωπο να τους σώσει κι έτσι θα εμφανίστει αυτός ο σωτήρας της ανθρωπότητας εξασφαλίζοντας καλή ζωή το δυνατόν και γενικά όλα τα καλά σε όλους.

Πρωτού όμως γίνει αυτό θα πρέπει να έχει χτιστεί ο τρίτος ναός του Σολωμόντα ώστε εκεί να οριστεί ως παγκόσμιος βασιλέας κατά την διάρκεια του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Για τα κείμενα ή έστω ελαχιστότατα εξ αυτών τα οποία αναφέρονται στην ύπαρξή του , έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο , όπως και στα γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί σχετικά πρόσφατα , όταν εμφανίστηκε για μια περίοδο στον κόσμο κι όταν μίλησε στην υποτιθέμενη κηδεία του Νέλσον Μαντέλα , στους ηγέτες του κόσμου ώστε να τους δώσει οδηγίες για το πως θα κινηθούν ώστε να εφαρμοσθούν τα σχέδια του . 

Στην συνέχεια βέβαια έβαλαν το σώμα του Αντιχρίστου σε στάση στα βάθη του ωκεανού καθώς δεν ήταν ακόμα έτοιμα για να εμφανιστεί στον κόσμο κανονικά.

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει στον κόσμο δραστικά και καθώς τα σχέδια του πλέον περνάνε στην τελική τους φάση , ανοίγοντας τον δρόμο για την επίσημη εμφάνιση του , ο Αντίχριστος από τις 9/11/14 , βρίσκεται ανάμεσά μας , σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Την Τρίτη που μας πέρασε μάλιστα , το βδέλυγμα της ανομίας , όπως ονομάζεται στο Ευαγγέλιο ο Αντίχριστος , σε μια σύναξη που έγινε στο Πεκίνο και στην οποία ήταν παρόντες οι 19 μεγαλύτεροι ηγέτες του κόσμου , καθώς και άλλα μεγαλόσχημα πρόσωπα , σε μια πολύ σημαντική ομιλία και αρκετά περιεκτική , έδωσε τις τελευταίες οδηγίες , ώστε αρκετά σύντομα να έρθει η ώρα και επίσημα να εμφανιστεί στον κόσμο , σηματοδοτώντας την αρχή της βασιλείας του πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ας δούμε τώρα τι περιέχει αυτή η ομιλία , μέσα στην οποία γίνονται αναφορές , στην μητρική εταιρία και στα αμέσως επόμενα σχέδια των εξουσιαστών του κόσμου.


Η Ομιλία του Αντίχριστου στους G19 και σε άλλα σημαντικά άτομα , όπως είναι ο Κίσσινγκερ για παραδείγμα , στο Πεκίνο την Τρίτη 11/11/14.

Την άκουσαν συνολικά κοντά στα  50 άτομα.

Κυρίες και κύριοι.

Χαίρομαι που ξαναβλέπω τις κεφαλές των λαών και ελπίζω σύντομα οι συναντήσεις μας αυτές να είναι και πιο συχνές και βέβαια όχι μυστικές.

Όλο το οικοδόμημα της παγκόσμιας διοίκησης, αλλά και της οικονομίας,
αυτό τουλάχιστον που βλέπουν οι πολλοί, είναι έτοιμο να καταρρεύσει, και από κάτω του να αναδυθεί το τέλειο παγκόσμιο διοικητικό σύστημα, αλλά και η παγκόσμια οικονομία που δεν θα κινδυνεύει από τίποτε και από κανέναν.

Τα πάντα είναι έτοιμα. Απομένει η τελική απόφαση και η τελική πράξη.

Είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζετε, ότι η νέα διοίκηση, θα έχει κρυστάλλινη διαφάνεια και οι απλοί νόμοι μας, θα πρέπει να εφαρμόζονται από όλους και πρώτα από τα μέλη του παγκόσμιου συμβουλίου κατά γράμμα.

Η οικονομική μου συνεισφορά, θα είναι καταλυτική και
περιμένω στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, την αναγνώριση και παγίωση όλων των χρεών, τόσο των κρατικών όσο και εταιρικών οντοτήτων, ώστε να προωθηθεί η εξόφλησή τους, από τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν.

Εκείνο που πρέπει να κάνετε, είναι η παγίωση της πίστης των
λαών σας, αλλά και των λαών που οικονομικά και όχι μόνο επηρεάζετε, στο ότι
είναι απόλυτα αδύναμοι και ανίκανοι να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Φροντίστε να πιέσετε με περισσότερους φόρους και εισφορές, ώστε και οι έχοντες οικονομική άνεση να γονατίσουν.

Όσο για τους τοπικούς πολέμους που συντηρούμε, φροντίστε να
γίνουν λίγο πιο ελεγχόμενοι.

Θα λάβετε σχετική ενημέρωση τις αμέσως επόμενες ώρες, από
έμπιστα πρόσωπα που ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις.

Καταλαβαίνετε ότι θα αντιμετωπίσετε αυξημένη ένταση μέσα στο
προσεχές διάστημα στις χώρες σας αλλά και στις χώρες που ελέγχονται από εσάς, και το μέρος με την περισσότερη άνεση και ασφάλεια είναι σαφώς Κίνα.

Ωστόσο, τα Ιεροσόλυμα είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να
δηλωθεί η αρχή της παγκόσμιας ειρήνης, πράγμα λογικό διότι εκεί έχουμε τις μεγαλύτερες και διαρκείς έριδες και διότι πρέπει να διαψεύσουμε την λεγόμενη
προφητεία του αρχαίου υποδαυλιστή του μίσους εναντίον μας.

Θέλει δεν θέλει, τα Ιεροσόλυμα θα γνωρίσουν ειρήνη, την δική μας ειρήνη.

Επειδή τα πράγματα στην Ρωσία, υπό την θλιβερή και ανόητη ηγεσία του ασήμαντου εκείνου ανθρώπου, οι μέρες του οποίου είναι μετρημένες, δεν επιτρέπουν την απόλυτη εφαρμογή των σχεδίων μας, θα προχωρήσουμε με όλο τον κόσμο εκτός από την ήδη απομονωμένη αυτή χώρα.

Όταν ετοιμαστούμε παντού, αμέσως με την νέα της ηγεσία, θα ακολουθήσει και η Ρωσία.

Συνεχίστε την καλή δουλειά και ο τελικός μας σκοπός πλησιάζει στην εκπλήρωσή του.

Διότι ο καιρός είναι κοντά.


Όπως διαβάσατε στην ομιλία του Αντιχρίστου , ο οποίος ήδη ζει ανάμεσά μας , όλα είναι έτοιμα για τον επίσημο ερχομό του  , και απομένουν πολύ λίγα πράγματα μέχρι να εμφανιστεί κι επίσημα στον κόσμο .

Επίσης , θα παρακάμψουν το εμπόδιο που τους έχει βάλει η Ρωσία του Πούτιν , καθώς θα προχωρήσουν με όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από την χώρα αυτή που προσπαθούν ήδη να την απομονώσουν το δυνατόν από τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. 

Μέσα στο σχέδιο τους είναι αφού φάνε τον Πούτιν να προχωρήσουν και με την Ρωσία μέσω της νέας ηγεσίας που αυτή θα έχει.

Ειρήνη επιδιώκουν επιπλέον να δώσουν στην περιοχή των Ιεροσολύμων ώστε να βγάλουν ως λανθασμένη την προφητεία του Χριστού , που λέει ότι τα Ιεροσόλυμα δεν θα βρούν ποτέ ειρήνη και η πόλη αυτή θα γίνει το παγκόσμιο κέντρο του κόσμου , πράγμα λογικό μιας κι εκεί θα γίνει ο τρίτος ναός του Σολομώντος όπου θα στεφθεί βασιλέας του κόσμου ο Αντίχριστος.

Όσο για τους τοπικούς πολέμους πρέπει όπως είπε ο Αντίχριστος , αυτοί να γίνουν λίγο πιο ελεγχόμενοι.

Η νέα διοίκηση του κόσμου , μέσα στην παγκόσμια κυβέρνηση και στο νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που ήδη είναι έτοιμο , θα αποτελείται, από ένα παγκόσμιο συμβούλιο , επικεφαλής του οποίου θα είναι ο Βάαλ , ο ψευδοπροφήτης που αναφέρεται στην Αποκάλυψη.

Οι λαοί θα πιεστούν με μεγαλύτερους φόρους και εισφορές και έτσι ακόμα και οι κάπως ισχυρότεροι οικονομικά θα γονατίσουν , πράγμα που θα φέρει μέσα σε πολλές χώρες αυξημένη ένταση .

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτά έχουν σκοπό να γίνουν ώστε να έρθει η ώρα που ο Αντίχριστος κι επίσημα θα εμφανιστεί στον κόσμο , ώστε να έρθει η ώρα της βασιλείας του στον κόσμο καθώς και όλα τα γεγονότα που έχουν προφητευτεί.

Όπως ήδη αναφέρθηκε  , ο Αντίχριστος ζει ανάμεσά μας ήδη .

Όταν έρθει ή καταρρεύση μάλιστα που δηλώνεται μέσα στο σχέδιο του , θα πρέπει οι άνθρωποι να φύγουν από τις πόλεις γιατί αυτές θα καταλήξουν να είναι πλέον παγίδες θανάτου.

Ό,τι και να κάνουν όμως , όποια κι αν είναι τα σχέδια τους και τα σχέδια του Αντιχρίστου, το σχέδιο του Θεού προωθούν.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger