Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Τηλεφωνική παρέμβαση του Πατρός Σάββα Αχιλλέως στην ραδιοδιαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο Prisonplanet.gr στις 22 Ιανουαρίου 2015. Η ομιλία απομαγνητοφωνήθηκε από την Αθέατη γνώση.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Ιανουαρίου 2015Η μεγαλύτερη μου χαρά σήμερα είναι ότι ελήφθη άγγελμα ότι ο Πούτιν συνέγραψε στρατιωτική συμφωνία με την Κύπρο.

Και τη χαρά μου αυτή θέλω να την έχουν και τα παίδιά μας, διότι εμείς πολεμήσαμε για να ελευθερώσουμε την Κύπρο και οχι για να την υποδουλώσουμε στους Τούρκους.

Οι Τούρκοι 700 ολόκληρα χρόνια ήθελαν να εξαφανίσουν το όνομα του Θεού, και τις εκκλησίες επάνω στην γή. Κρέμασαν ιερείς, αρχιερείς, πατριάρχες, επισκόπους και διακόνους.

Πολύ σύντομα θα ακούσουμε ότι έφυγαν οι Τούρκοι από την Κύπρο. Γνωρίζω ποιοί είναι οι Τούρκοι και ότι όπου πηγαίνουν και βρεθούν τους μισεί ολόκληρος ο κόσμος.

Οι Τούρκοι είναι ενα έθνος καταστροφής, αγαρινοί και τέκνα του Αντιχρίστου. 

Οι Τούρκοι υπέβαλλαν σε μαρτύρια φριχτά τα παιδάκια που συνελάμβαναν όταν πολεμούσαν.

Οι βάρβαροι της Αγγλίας, οι κλέφτες όλου του κόσμου, είχαν βοηθούς τους Τούρκους, οι οποίοι δεν ήθελαν να έχουν μπροστά τους τον Χριστιανό γι αυτό τους υπέβαλλαν σε φρικτά μαρτύρια.

Ο Ομπάμα, άλλος αγαρινός αυτός, δίχασε την Ουκρανία σε εμφύλιο πόλεμο και τώρα πολεμούν αδελφός τον αδελφό. Οι τηλεοράσεις της Ρωσίας δείχνουν φοβερά πράγματα. 

Παρακαλώ τα παιδιά μου να προσευχηθούν στο Θεό να δώσει φώτιση στα έθνη, και στο έθνος που λέγεται Τουρκία. 

Θα πάρουμε την Αγιά Σοφιά.

Σταυρός, ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης
Σταυρός, η ωραιότης της Εκκλησίας
Σταυρός, βασιλέων το κραταίωμα
Σταυρός, πιστών το στήριγμα
Σταυρός, Αγγέλων η δόξα και το δαιμόνων τραύμα.

Ο τίμιος Σταυρός που θα είναι επάνω στην Αγία Σοφιά θα φυλάξει ολόκληρη την οικουμένη.

Αυτό θα είναι πάντοτε το σύνθημα της Αγιά Σοφιάς. 

Ο Σταυρός αυτός θα κατέβει από τους ουρανούς και θα εξαφανιστεί η ημισέληνος η οποία δεν θα σκεπάζει πλέον την Αγιά Σοφιά. 

Οπου κι αν βρίσκεστε κρατήστε ψηλά την σημαία του Χριστιανσμού, της πίστεως και της πατρίδας, διότι όποιος αγαπάει την εδώ πατρίδα, αγαπάει και την επουράνια βασιλεία, την αιώνια ζωή.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger