Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης, συναντήθηκε με εκπροσώπους των συστημικών τραπεζών και ζήτησε την δημιουργία ομάδας εργασίας που το πολύ σε ένα μήνα θα έχει βρει τρόπο να περιοριστεί δραστικά το μετρητό και να ενεργοποιηθεί η κάρτα-πορτοφόλι. 


Επιμέλεια άρθρου: Λιακόπουλος Δημοσθένης
Πηγή: prisonplanetΣτην ομάδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του γραφείου του κ. Δραγασάκη, του υπουργείου οικονομικών, της τράπεζας τηες Ελλάδος και της ελληνικής ένωσης τρταπεζών.

Μέσα στο άγχος που όλοι έχουν λόγο των οικονομικών προβλημάτων, από τους κυβερνώντες, μέχρι τους απλούς πολίτες, κανείς δεν σκέφτηκε (;) ότι αυτή η τελεσιγραφική απαίτηση, το να υπάρχει έτοιμο το σχέδιο σε 30 μέρες, πριν δηλαδή  την συμφωνία για το νέο μνημόνιο, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, σχέδιο για την ανάπτυξη κτλ, είναι απαίτηση εκείνων που ορίζουν τα πάντα σε όλες τις χώρες.

Η κάρτα-πορτοφόλι, θα ενσωματώσει εννοείται την κάρτα του πολίτη και θα αποτελεί κάτι υπερπολίτιμο για τον κάθε ένα από εμάς.

Το άγχος του να την χάσεις, προπαγανδιστικά θα οδηγήσει στο σφράγισμα όλων των πολιτών με την μέθοδο που θα οριστεί  στο κοντινό μέλλον και δεν θα είναι οπωσδήποτε ένα απλό τσιπάκι.

Αυτή είναι η αρχή του τέλους της ελευθερίας, έστω και της σχετικής των ανθρώπων. 

Η μέθοδος που θα "σώσει" την Ελλάδα που έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με το μαύρο κινούμενο μετρητό χρήμα, θα κληθεί να σώσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Ελλάδα διαφημίστηκε παντού για το πρόβλημά της και όλοι ξέρουν πλέον ότι χρειάζεται λύση. ΄Ετσι η μέθοδος θα πλασσαριστεί παγκόσμια σαν η μέθοδος που έσωσε την Ελλάδα.

Δυστυχώς τα γεγονότα, για μία ακόμη φορά με δικαιώνουν, αφού όλοι δουλεύουν για το παγκόσμιο σχέδιο, έχοντας τις καλύτερες των προθέσεων και αισθανόμενοι ότι πράγματι κάνουν κάτι χρήσιμο και οφέλιμο.

Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger