Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΟΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οι γκοίμ που εξακολουθούν ακόμα να στηρίζουν την κυβέρνηση Σύριζα ύστερα από το ΟΧΙ που επικράτησε το βράδυ της κυριακής, ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την μεγάλη τους νίκη η οποία φέρνει το 3 επικαιροποιημένο μνημόνιο που θα είναι και το πιό χειρότερο απ οσα έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιουλίου 2015


Το εντεταλμένο νεοταξικό τσιράκι του Σύριζα Γιάννης Βαρουφάκης παραιτείται από Υπουργός αφού έχει πλέον ολοκληρώσει την βρώμικη αποστολή που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του.

Αν δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα τι έχει συμβεί αυτούς τους 5 μήνες επί Υπουργίας Βαρουφάκη, τότε εμείς στην Αθέατη γνώση που παρακολουθήσαμε με προσοχή τα βήματα του σας παρουσιάζουμε τους 5 βασικούς στόχους που επιδίωκε η κυβέρνηση και κατάφερε να υλοποιήσει βάζοντας σε αυτό το πόστο τον πιό κατάλληλο άνθρωπο για να προωθήσει τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα.

1. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

2. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

3 Η LAZARD ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

4. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

5. ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ1. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στις 20 Φεβρουαρίου υπογράφει για λογαριασμό των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την 4μηνη παράταση της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης η οποία είναι αλληλένδητη με το Μνημόνιο, κοροιδεύοντας με αυτή τους την πράξη όλους τους αγράμματους και μωροπίστευτους ψηφοφόρους της ψευτοαριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης.

Σήμερα, έχει ξεχαστει πλέον το email Χαρδούβελη επειδή μας έφτασε σε τέτοιο σημείο που προτείνονται οχταπλάσιες μεταρυθμίσεις από τον ίδιο τον Σύριζα για τις οποίες αυτή την στιγμή ζητιανεύουμε να υπογράψουμε.

Ο Βαρουφάκης, ολοκληρώνοντας την αποστολή του παραιτείται από την θεση του Υπουργού.


2. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Στην επιστολή Βαρουφάκη γίνεται λόγος για πρώτη φορά για την Έξυπνη Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα αποτελέσει «εργαλείο» για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης μου «μαστίζει» τη χώρα.

Η Κάρτα αυτή θα χρησιμεύει, μεταξύ άλλων, ως ταυτότητα για την είσοδο στο σύστημα υγείας, καθώς και για την προμήθεια κουπονιών διατροφής.

Η Κάρτα αυτή είναι εν μέρει προάγγελος του χαράγματος, που μόνο μια ψευτοαριστερή κυβέρνηση θα μπορούσε να την υλοποιήσει. 

Εμεις στην Αθέατη γνώση την αναφέρουμε ως προάγγελο του χαράγματος επειδή χωρίς αυτήν:

1. Ο Ιατρός σου δεν θα σου συνταγογραφεί πλέον κανένα φάρμακο και καμμία εξέταση.
2. Τα βιβλιάρια υγείας όπως είναι αυτονόητο θα καταργηθούν.
3. Καμμία πρόσβαση στα νοσοκομεία.
4. Οποιος δεν έχει αυτή την κάρτα δεν θα μπορεί να πάρει σύνταξη.
5. Δεν θα λαμβάνει κανένα επίδομα ανεργείας.

Την 1η Μαίου του 2016 είναι υπογεγραμένο ότι θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ το σύστημα με την κάρτα του πολίτη η οποία θα είναι πορτοφόλι, ταυτότητα αλλά και η μερίδα του πολίτη με τον Ειδικό Κωδικό Αριθμό Μητρώου τον ΕΚΑΜ ο οποίος θα αποτελείται από τρείς εξάδες 3 x 6 = 18 ψηφία (666)


3 Η LAZARD ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Ο εντολοδόχος Νεοταξίτης Υπουργός Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD στο ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης».

Η Lazard, τον Ιούλη του 2011 ανέλαβε οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και στη συνέχεια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ του Λουκά Παπαδήμου.

Στην εταιρεία Lazard, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Kenneth M. Jacobs από τις 16 Νοεμβρίου του 2009. Η Lazard είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Η Lazard ιδρύθηκε το 1848 στη Νέα Ορλεάνη από τους Αλεξάντρ, Σίμον και Ελί Λαζάρ, τρία αδέλφια μιας εβραϊκής οικογένειας που μετανάστευσε από τη Λωρραίνη της Γαλλίας στην Αμερική.

Ο Kenneth M. Jacobs (Ασκενάζι Εβραίος) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Lazard, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.

Η ημερομηνία ίδρυσης των Illuminati είναι η 1η Μαΐου του 1776. Ιδρύθηκαν από τον Σαμαέλ και διοικούνται απ ευθείας από τον ίδιο. Η Επιτροπή των 300 Illuminati, η κοινώς γνωστή ως  "Η Επιτροπή των 300", η  "Οι Ολύμπιοι", είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1727. Περίπου 50 χρόνια πρίν την ίδρυση των Illuminati, όπου έπρεπε να επιλεγούν τα βασικά πρόσωπα τα οποία θα τους απαρτίζουν. 

Ο Kenneth M. Jacobs, είνα επίσης (εντελώς τυχαία) μέλος των 300 των Illuminati.

Οι 300, είναι μια ομάδα που λαμβάνει τις αποφάσεις για ολόκληρο τον κόσμο, και αποτελείται από Ράν Μαλτσέχ, Σαχερνέχ και Καχσνάχ της Λευκής Αδελφότητας, δηλαδή λυκάνθρωποι, ερπετοειδής και πτηνόμορφοι. Οι 300, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο είναι αυτοί που κατευθύνουν την οικονομική μοίρα των ηπείρων και επιλέγουν τους διαδόχους τους αναμεταξύ τους.

Ο Kenneth M. Jacobs, είναι ένας από αυτούς, και μάλιστα ΡΑΝ τους γένους Καχσνάχ (ερπετοειδής) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LAZARD. Ο αντημνημονιακός κύριος Βαρουφάκης, επέλεξε μια "LIZARD" (σαύρα) από την εταιρεία LAZARD στο ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.


4. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 2015 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης με τον γνωστό γκουρού Τζορτζ Σόρος και άλλους διακεκριμένους συνδαιτυμόνες. 

Το κλειστό τραπέζι έγινε στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο Aldon και το βασικό που πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι ως συμπέρασμα είναι ότι η Αθήνα θα «μπλοφάρει» μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει κάποια από τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ. 

Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στο συνέδριο που οργάνωσε το think tank του κ. Σόρος, με το οποίο συνεργάζονται και όλοι οι βασικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, οι καθηγητές Τζόσεφ Στίγκλιτζ, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και Τζέφρι Σακς. 

Οι παλαιότεροι ενθυμούνται πως αυτή ήταν η ίδια άτυπη ομάδα που συμβούλευε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το Μνημόνιο.


5. ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτι που είχαμε πληροφορήσαμε πρώτοι από την Αθέατη γνώση το οποίο θα ερχόταν σύντομα στην Ελλάδα με τον ίδιο τροπο που επιβλήθηκε και στην Κύπρο το Μάρτιο του 2013. Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου αναγνώρισε ότι το bitcoin δεν είναι παράνομο. Επίσης ενα μηχάνημα ανάληψης Bitcoin εγκαταστάθηκε στην Κύπρο αμέσως μετά το κούρεμα των καταθέσεων.

Το Bitcoin θα μας πούν ότι είναι η λύση για την τρέχουσα οικονομική κρίση και αυτό θα προταθεί και για την Ελλάδα.

Και όχι μόνο το bitcoin, αλλά και παράλληλα ψηφιακά ελληνικά νομίσματα που υφίστανται ήδη και έχουν υιοθετήσει ελληνικές επιχειρήσεις ως εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. 

Επίσης θα έχετε δεί την διαφήμιση της Viva που αλλάζει τις πληρωμές! Στην ερώτηση "δέχεσαι κάρτα;" H απάντηση είναι Viva Wallet POS! 

Επιστρέφοντας τώρα στο ψηφιακό νόμισμα, θα δείτε ότι θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να προπαγανδίζουν στον ελληνικό λαό να μετατρέψουν όλα τους τα χρήματα σε bitcoins ώστε να μην τους επηρεάσει ενα πιθανό κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων.

Ο ίδιος εμφανίζεται ως σύμβουλος μιας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης σιγκαπουριανής εταιρείας που λανσάρει τα περίφημα Βitcoins.


Επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών κάνει «πρωταπριλιάτικο αστείο» με το ψηφιακό νόμισμα.

Στους περισσότερους μπορεί να άρεσε και να γέλασαν με το Πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάννη Βαρουφάκη, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια πίσω από αυτό το αθώο όπως φαίνεται δημοσίευμα του.

Ο Υπουργός ανέβασε ενα άρθρο στην ιστοσελίδα greece.greekreporter το οποίο προώθησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τίτλο: Γιάνης Βαρουφάκης: «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει το Bitcoin Εάν δεν επέλθει συμφωνία με το Eurogroup".

Και θα δείτε που είχε δίκιο! Αυτό θα συμβεί σε λίγο καιρό στην Ελλάδα. 

Ο Θάνος Μαρίνος, ιδρυτής του μοναδικού ανταλλακτηρίου Bitcoin στην Ελλάδα, μίλησε για την τρέχουσα κρίση χρέους και την αύξηση του Bitcoin σε δημοτικότητα στην Ελλάδα και σε όλη την ΕΕ.

"Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται ήδη για blockchain λύσεις (δημόσιο αρχείο συναλλαγών για το Bitcoin) και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εισαγάγουν προγράμματα λύσης blockchain για την ελληνική οικονομία. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Drachmaeconnect.com  που στοχεύει στον τομέα του τουρισμού, μία από τις κύριες βιομηχανίες στην Ελλάδα."

Καμμία άλλη ιστοσελίδα εκτός από εμάς δεν είχε γράψει τι ετοιμάζουν να έρθει στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι λίγο πρίν το δημοψήφισμα το πρώτο Bitcoin ATM φτάνει στην Αθήνα πάνω στην ώρα, και μάλιστα οχι τυχαία. 

Σε αυτό το μπλόγκ δεν λέμε απλά την άποψη μας, αλλά αποκαλύπτουμε την πραγματικοτητα πρίν αυτή ακόμα βγεί στην δημοσιότητα προκειμένου να προετοιμάσουμε τους αναγνώστες μας για το μέλλον.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger