Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ;

Μέσα στα λεγόμενα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης υπάρχει η λεγόμενη Πεντάτευχος που στα Εβραικά λέγεται Τορά. 


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Αυγούστου 2015



Το άρθρο αυτό αποτελεί προιόν απομαγντοφώνησης ραδιοδιαδυκτιακής εκπομπής του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο Prisonplanet.gr, ενώ η επιμέλεια του έγινε από την Αθέατη γνώση.

Αυτά τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης, υποτίθεται τα έγραψε ο Μωυσής, όμως στην πραγματικότητα όλα αυτά τα κέιμενα, τα έγραψαν άγνωστοι συγγραφείς και τα συγκέντρωσε ο Βασιλέυς Σολομών, τα οποία δεν ήταν πέντε, αλλά επτά βιβλία. Ουσιαστικά ήταν Επτάτευχος και όχι Πεντάτευχος.

Από τα επτά αυτά βιβλία, τα πέντε, αποφάσισαν να τα μεταφράσουν και στα Ελληνικά για να μπορεί να τα διαβάσει ο κόσμος, ενώ τα υπόλοιπα δύο, όχι μόνο δεν τα μετέφρασαν αλλά τα εξαφάνισαν κιόλας.

Το έκτο και έβδομο βιβλίο του Σολομόντως η μικρή και μεγάλη κλείδα είναι η λεγόμενη Σολομωνική, της οποίας τα βιβλία διαβάζουν οι μάγοι για να επικαλούνται πνεύματα δαιμόνων πολλά από τα οποία δαιμονίζουν και στοιχειώνουν Βασιλείς Νεφελίμ.

Οι Βασιλείς Νεφελίμ που κάνουν τα κουμάντα οι περισσότεροι είναι Δαίμονες που πήραν τα σώματα των Νεφελίμ για να μπορούν να τους ελέγχουν, και έχουν το ίδιο όνομα με τους Δαίμονες. 

Τα δύο αυτά βιβλία, περιέχουν τις μεθόδους με τις οποίες κάποιος μπορεί να κάνει επίκληση κακών πνευμάτων. Ο Σολομών λοιπόν έδινε την μέθοδο πως να καλέσεις τα πνεύματα, πχ αν καλούσε κάποιον μεγάλο Βασιλέα Νεφελίμ καλούσες και το σώμα μαζί να έρθει να σε υπηρετήσει. Ετσι έβαλε τους Νεφελίμ (Μπαχομέχ κυρίως) να του χτίσουν τον Πρώτο του Ναό με το όνομα του.

Ουσιαστικά, τα δύο αυτά βιβλία είναι Παλαιά Διαθήκη, διότι λέγονται βιβλία του Μωυσή και τα επτά. Ομως εμφάνισαν μόνο τα πέντε, ενώ τα υπόλοιπα δύο δεν τα φανέρωσαν και τα κράτησαν οι Εβραίοι για τον εαυτό τους για να μην μπορεί ο καθένας να κάνει επικλήσεις δαιμόνων.

Συμπέρασμα: 

Δεν υπάρχουν βιβλία του Μωυσή, ο Σολωμόν τα συγκέντρωσε και έτσι μπόρεσε να ελέγχει δαίμονες και Νεφελίμ. Αυτή είναι η λεγόμενη Σολομωνική και είναι το έκτο και έβδομο βιβλίο του Μωυσέως.

Δεν γνωρίζουμε την προέλευση αυτής της γνώσης και αν είχε δωθεί για να μπορεί κάποιος να αμυνθεί απέναντι σε Νεφελίμ και Δαίμονες, η αν είχε δωθεί απ' τον ίδιο τον Διάβολο ώστε να μπορούν κάποιοι να το πάιζουν μάγοι και Σατανιστές και να χρησιμοποιούν τους Δαίμονες για να δείχνουν με τις διάφορες μαγείες τους την δύναμη του Διαβόλου.

Ωστόσο κάποιοι άσχετοι, νομίζουν ότι το βιβλίο του Ενώχ, για το οποίο αναφέρονται ακόμη και οι Απόστολοι είναι μέρος της Σολομωνικής, επειδή το είπε ένας αφορισμένος από την Εκκλησία πρώην Ιεροκύρηκας.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger