Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πρίν από 35 χρόνια περίπου όταν υπηρετούσα στο ΝΑΤΟ, συνάντησα κάποιον περαστικό από το στρατηγείο ο οποίος ήταν μεγαλοστέλεχος και βρισκόταν σε αποστολή.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Σεπτεμβρίου 2015Το άρθρο απομαγνητοφώνησε και επιμελήθηκε για τους αναγνώστες της η Αθέατη γνώση από την ραδιοφωνική διαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο prisonplanet.gr chat-radio την 1/9/2015.

Μεταξύ των άλλων επειδή ήμουν και Αξιωματικός Δημοσίων Σχέσεων αντιλήφθηκα ότι αυτός ο άνθρωπος γνώριζε πολλά πράγματα και θεώρησα ότι το βράδυ, αφού θα του παραθέσουμε ενα γέυμα κάπου, να τον πάω και στα δικά μου τα στέκια να πιούμε κάνα ποτηράκι.

Εκεί λοιπόν, αυτός μου είπε για τους <<ΣΤΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ>>. 

Εμείς, (μου λέει) έχουμε και διαχειριζόμαστε στόκ ανθρώπους τους οποίους έχουμε σε αναμονή και που ολοένα πληθύνονται και ζούν μίζερα στην Κεντρική Ασία, στην Αφρική στην Νότιο και Κεντρική Αμερική.

Κάποια μέρα, αυτοί οι στόκ άνθρωποι θα χρησιμοποιηθούν και θα πλημμυρίσουν τον λεγόμενο Δυτικό κόσμο. 

Τελικά, αυτό έγινε και γίνεται πολύ έντονα στις μέρες μας. Γνωρίζουμε καλά, ότι όταν ξεκίνησε η λεγόμενη λαθρομετανάστευση υπήρχε επιδότηση 3.000 δολάρια το κεφάλι που δίνονταν σε αυτούς και τους έλεγαν πχ , πάρε και πήγαινε στην Ευρώπη, στην Βόρειο Αμερική κτλ.

Οι δουλέμποροι που εκμεταλευότανε το όνειρο κάποιων νέων ανθρώπων κυρίως για να ζήσουν καλύτερα, η τον φόβο που είχαν κάποιοι φυγόδικοι εγκληματίες οι οποίοι ήθελαν να το σκάσουν - όπου από εκεί πέρα τους φόρτωναν, έπαιρναν και τα χρήματα και τους πήγαιναν στην Ευρώπη η στην Βόρειο Αμερική αντίστοιχα.

Σήμερα, όλο αυτό το πράγμα, έχει καταντήσει μια καθημερινότητα τόσο φανερή που αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν υπήρξε λαθρομετανάστευση, αλλά μια φανερή και οργανωμένη μετανάστευση πληθυσμών.

όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονταν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, κατά την συντριπτική πλειοψηφία τους, η δεν είχαν την παιδεία για να έχουν θρησκεία, αλλά κι αν είχαν θρησκεία δεν είχαν την Χριστιανική.

Επομένως, ο λόγος όλου αυτού του κύματος που κάποτε ονομάζαμε λαθρομετανάστευση, δεν ήταν ούτε για να γεμίσει η Ελλάδα από λαθρομετανάστες ώστε να μην ανήκει η Ελλάδα στους Ελληνες, ούτε για να πειράξουν τον πολιτισμό της χώρας μας και της Ευρώπης, αλλά και ούτε για να μειώσουν τον Χριστιανικό πληθυσμό της Ευρώπης στέλνωντας Μουσουλμάνους η άθεους.

Αυτοί που κάνουν κουμάντο στον κόσμο έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και τον πολιτισμό μας, και την θρησκεία μας (την οποία αυτοί όρισαν και κατασκεύασαν) και τα πάντα!

Δεν μας φοβούνται! 

Αυτό που θέλουν, είναι ο μίσος τουλάχιστον πληθυσμός της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής και της Αυστραλίας, δηλαδή εκεί που υπάρχουν αρκετοι Χριστιανοί να μην είναι πλέον Χριστιανικός πληθυσμός.

Στην Αγγλία είδαμε ότι ενα 17% δηλώνει ότι πιστεύει στον Χριστό. Και στην Ελλάδα που παινευόμαστε ότι έχουμε 97% Χριστιανούς Ορθοδόξους - μόνο τους αλλοδαπούς να αφαιρέσεις που είναι 4 - 5 εκατομμύρια στην Ελλάδα, από τους υπόλοιπους Ελληνες ποιοί λογαριάζουν τον Χριστό σε κάθε πράξη και ενέργεια στην ζωή τους;

Ο κεντρικός στόχος και σκοπός ήταν και είναι, όταν θα έρθει η ώρα του Χαράγματος η αντίσταση να είναι μηδενική, διότι όταν ένας άνθρωπος οποιουδήποτε δόγματος και να είναι του πέις ότι η Χριστιανική θρησκεία λέει να μην πάρεις το χάραγμα του Αντιχρίστου, μπορεί να περάσει κι από το μυαλό του να προβληματιστεί έστω και λίγο.

Ενας όμως ο οποίος είναι είτε Μουσουλμάνος, Βουδιστής, Ινδουιστής η Αθεος, θα σου πεί: <<τι με νοιάζει εμένα ρε φίλε τι λένε τα δικά σας Χριστιανικά κιτάπια; τα δικά μας δεν λένε τέτοια πράγματα! >>.

Οπότε, ο κεντρικός σκοπός όλου αυτού του μεταναστευτικού κύματος (του στόκ πληθυσμού) ήταν να υπάρχουν άνθρωποι και εξαθλιωμένοι και πρόθυμοι να δεχτούν το Χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο ώστε να εξασφαλίσουν τα πρός το ζήν και ότι δεν θα τους συλλάβουν ως παράνομους.

Το σχέδιο Κίσινγκερ πέτυχε απόλυτα. 

Η Ελλάδα <<τελείωσε>> σύμφωνα με τα δικά τους τα μυαλά.

Ωστόσο, εκείνοι που χρειάζονται, οι 300 με 400.000 περίπου, θα υπάρχουν όταν έρθει η ώρα. 

Δεν χρειάζονται περισσότεροι. 

Τόσους προβλέπει το σχέδιο του Θεού, και αυτοί θα έχουν, και Χριστό, και Ελλάδα μέσα τους, και γλώσσα θα μιλάνε και Χριστό θα πιστεύουν.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger