Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ετέθη το θέμα, για το αν ο Χριστός ήρθε στον κόσμο έτσι απλά και χαλαρά για να περάσει την ώρα του.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Δεκεμβρίου 2015



Το συγκεκριμένο απόσπασμα, επιμελήθηκε ο Dimitris Papadoudis για την Αθέατη γνώση, το οποίο προέρχεται από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και την ραδιοδιαδυκτιακή εκπομπή στο prisonplanet.gr στις 28/11/14.

Ο Χριστός είναι ο Θεός, πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, εμείς δεν καταλαβαίνουμε βέβαια τι ακριβώς είναι αυτό, ούτε πρόκειται να καταλάβουμε, εις τον αιώνα τον άπαντα, αυτού του αιώνος, θα καταλάβουμε μετά.

Ο Νεστόριος αν δεν κάνω λάθος είχε πει ότι , η ανθρώπινη φύση του Χριστού, είχε υποταχθεί πλήρως στην Θεική φύση, οπότε ο Χριστός ήρθε σε αυτόν τον κόσμο εντελώς χαλαρός, πέρασε ανάμεσα μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα- και η ανθρώπινη φύση του υποτάχθηκε πλήρως στην θεική, πράγμα που είναι λογικό από μια μεριά διότι, δεν μπορεί ένα σώμα στον ψεύτικο κόσμο (το σάρκινο) να είναι οτιδήποτε μπροστά στον Θεό, άρα είναι λογικό να είναι πλήρως υποταγμένο.

Ωστόσο φίλοι μου, αυτά τα οποία είναι γραμμένα στα Ευαγγέλια μας δείχνουν, όπως το παράδειγμα που είπε ο Χριστός εαν είναι δυνατόν να μην πιώ αυτό το πικρό ποτήριο κτλ, ότι υπήρχαν στιγμές που το πακέτο επίδρασης και επιρροής αυτού του κόσμου δρούσε πάνω του, δεν ήταν απαγορευμένο να δράσει, διότι για να έχει εξουσία να έρθει εδώ, έπρεπε να δεχτεί όλο αυτό το πακέτο.

Το πακέτο αυτό μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με την Ορθοδοξία και όπως το καταλαβαίνω εγώ, ο διάβολος, ο κόσμος και ο εαυτός μας. Οι τρείς εχθροί.

1) Ο διάβολος με τους δαίμονες που έρχονται και σε βάζουν σε πειρασμούς.

2) Ο κόσμος , αυτό που έχει στήσει ο διάβολος δηλαδή, η κοινωνία όλη.

3) Ο ίδιος μας ο εαυτός.

Όταν λοιπόν ήρθε ο Χριστός, το σώμα, επηρέαζε το πνεύμα, λόγω του νόμου της δικαιοσύνης που λέει ότι:  ό,τι έχει να προσφέρει το σώμα στο πνεύμα πρέπει το παραπάνω πακέτο να το δεχτείς όλο, για να έρθεις σε αυτόν τον κόσμο.

Ο Χριστός ήρθε στον κόσμο, όχι για να κάνει τέστ στον εαυτό του, αλλά για να δείξει σε όλους εμάς, ότι είναι εφικτό, εαν μάθεις την αλήθεια, να ξεφύγεις από εδώ.

Πήρε λοιπόν σώμα ανθρώπου και το σώμα δεχότανε κάθε επιρροή όλων των ηδονών, των πόνων αυτού του κόσμου και των επιδράσεων του.

Αλλά προσέξτε τώρα μια διαφορά.

Πρίν αρχίσει να διδάσκει ο Χριστός , ο διάβολος, είχε εξουσία να τον βάλει σε πειρασμό και σας διαβεβαιώ ότι δεν ασχολείται με κανέναν από τους ανθρώπους.

Ο Grand Master , της απώλειας και της απάτης, θέλησε με αυτόν τον τρόπο, αυτόν που θεωρεί τον μεγάλο του εχθρό να πάει να τον βάλει σε πειρασμό.

Στους πειρασμούς , όπως μας λένε και τα Ευαγγέλια , ξέρουμε ότι ο Διάβολος ηττήθηκε κατά κράτος.

Ύπαγε οπίσω μου Σατανά είπε ο Χριστός και ο Διάβολος έφυγε και δεν τον ξαναενόχλησε.

Αφού ο Σατανάς , δεν ενόχλησε ξανά τον Χριστό, πόσο μάλλον οι δαίμονες οι άλλοι , που τους έδιωχνε κιόλας από τους δαιμονισμένους, ούτε για αστείο δεν εμφανίζονταν μπροστά του,

Τι ήταν αυτό το πακέτο πληροφόρησης που επιτέθηκε στον Θεάνθρωπο ;

Ο κόσμος, οι άλλοι άνθρωποι, η κοινωνία, όπως είναι δημιουργημένη, η νοοτροπία αυτού του κόσμου, επιτέθηκε μαζικά στον Χριστό.

Οι πόρνες εμφανιζόταν γεμάτες λαγνεία , ( τι νομίζετε πηγαίναν στον Χριστό μπροστά μόνο οι μετανιωμένες πόρνες ; ) , τις οποίες έριξαν μπροστά του οι Εβραίοι, άσχετα αν δεν το αναφέρει αυτό μέσα στο Ευαγγέλιο.

Πήγαιναν οι άλλοι με το πολύ χρήμα να του δώσουν λεφτά.

Αν το καλοσκεφτείτε, αυτά που περιγράφονται μέσα στα Ευαγγέλια, δεν είναι ολόκληρη η τριετία της διδασκαλίας του Χριστού, πόσο μάλλον πρίν τα τρίάντα του, τα οποία δεν περιγράφονται, είναι πολλά.

Η ζωή ενός ανθρώπου είναι τεράστια.

Εννοείται λοιπόν, ότι το ανθρώπινο σώμα, μέσα στο οποίο κατοικούσε το πνεύμα του Θεού, δέχτηκε όλο το πακέτο επηρεασμών του κόσμου.

Αν μου επιτραπόυν σκέψεις εδώ, ο διάβολος πήρε εξουσία να του επιτεθεί και έχασε από τον ίδιο του τον εαυτό, ο Χριστός δεν έιχε θέμα, γιατί σε εμάς και ο εαυτός μας, μας βάζει να κάνουμε τρέλες, πχ είμαστε φιλάρεσκοι, έχουμε δηλαδή όλο το πακέτο από τα στραβά πάνω μας, οπότε, εδώ κολλάει το Θεός.

Οπότε, λογικα, δέχτηκε όλο το πακέτο της επίθεσης του κόσμου. Για παράδειγμα η λαγνεία, η λαιμαργία, που σου προκαλούν άλλοι, γι αυτό και έλεγε αν κάποιος βάλει σε πειρασμό έναν από τους απλούς τους δικούς μου ανθρώπους, αλοίμονο του, καλύτερα να δέσει μια πέτρα στον λαιμό του και να πάει να πέσει στην θάλασσα.

Ο κόσμος έτσι, το σύστημα, με τις συνήθειες, με το τι κάνει ο καθένας, όλο αυτό το πράγμα του επιτέθηκε σε όλη την διάρκεια της ζωής του, και ενώ δέχτηκε το πακέτο αυτό σε μέγιστο βαθμό, σκεφτείτε τι πειρασμό είχε ο Χριστός, από τον κόσμο, όταν οι Εβραίοι τον κλωτσούσαν, τον έφτυναν και τον μαστίγωναν, και πως δέχτηκε να ταπεινωθεί σε μέγιστο βαθμό, να αδικηθεί σε μέγιστο βαθμό, μόνο για να μας δείξει ότι είναι δυνατόν να συμβεί.

Και δεχόμενος την μέγιστη αδικία , δια των εκπροσώπων της αδικιάς που ήταν οι Εβραίοι, πλήρωσε σε μέγιστο βαθμό, ο μόνος αναμάρτητος άνθρωπος με πνεύμα Θεού, γιατί έλεγε ότι είναι υιός ανθρώπου, που μέσα στο σκεύος δηλαδή, το σώμα του δεν υπήρχε ψυχή ανθρώπου, αλλά ο Θεός.

Και έτσι μπόρεσε όλα αυτά να τα ξεπεράσει, και μας δείχνει μέσα στο Ευαγγέλιο, εκεί που αναφέρει "να μην πιω το ποτήριον", ή εκεί που οργίστηκε και πλάκωσε στο ξύλο εκείνους που είχαν κάνει τον ναό παζάρι, ή κυρίως στο σημείο που λέει προσευχήθηκε στον Πατέρα, διδάσκοντας στους γκοίμ τι πρέπει να κάνουμε με κάθε λεπτομέρεια, ότι δηλαδή στο σώμα το βιολογικό, το ψεύτικο που χρησιμοποιείται για το τέστ στον κόσμο εδώ, μπήκε ο Θεός για να μας δείξει ότι όλα αυτά είναι εφικτά να γίνουν.

Και υποτασσόταν το σώμα στην Θεική θέληση, αλλά το σώμα, η σάρκα, ήταν ο φορέας της μετάδοσης του πακέτου πειρασμών, απελπισίας, χαράς, στο πνεύμα το Θεικό.

Και όλα αυτά εννοείται, έπαιζαν και έχαναν, αλλά επηρέαζαν, ερχότανε μέσα του και τα νικούσε , αυτό δείχνει η προσευχή που έκανε μερικές φορές.

Επίσης δεν ξέρουμε μεχρί που περιόρισε τις εξουσίες του όταν ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, οπότε, ό,τι και να πούμε εδώ θα ναι ανοησία.

Φαίνεται όμως ότι οι υπερεξουσίες του Αρχηγού της Ζωής, δεν ήρθαν εδώ για να εφαρμοστούν, ήρθε με επίγνωση, ότι μέχρι εκεί θα κάνω για να μπορώ να παίξω δίκαια.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger