Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ - ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ

Όταν οι πόλεμοι του 3.000 π.χ. τελείωσαν, και ο Διόνυσος με τον Ηρακλή και τους άλλους Ελ και τους Έλληνες έκλεισαν στα τάρταρα τους νεφελίμ, στον κόσμο μείνανε εκατομύρια επι εκατομμυρίων Ραν.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Φεβρουαρίου 2018



Το άρθρο έχει επιμεληθεί η Αθέατη γνώση από τη ραδιοδιαδυκτιακή εκπομπή του Prisonplanet με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Οι Ραν την εποχή εκείνοι (όπως και τώρα) είχαν τη μορφή ανθρώπων,χωρίς να γνωρίζουν ότι έχουν DNA νεφελίμ μέσα τους, υπήρχαν και εκείνοι οι οποίοι μετατρέπονταν ξαφνικα σε οντα με μορφή νεφελίμ, υπήρχαν με παραμορφωμένα χαρακτηριστικά, όλοι αυτοί ήταν μαζί με τους νεφελίμ κατά τον μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο της εποχής.

Όταν οι νεφελίμ κλείστηκαν στα τάρταρα όλοι αυτοί οι οποίοι είχαν περίεργη εμφάνιση και δεν μπορούσαν να κρύψουν την εμφάνισή τους ή τους σκότωναν ή τους έβαζαν σιδερένιες ζώνες ή κολλάρα με κουδούνια σύμβολο του αποτελέσματος της ήττας των νεφελίμ, στις Διονυσιακές γιορτές και στα Διονυσιακά έθιμα, που ντύνονταν σαν Ραν.

Ήταν δυστυχή πλάσματα,αυτά τα οποία είχαν απομείνει από τις ενώσεις νεφελίμ με τους ανθρώπους, αργότερα όλες αυτές οι γενιές άρχισαν να τις εξολοθρεύουν, διότι πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση από τις δύο αδελφότητες οι άνθρωποι να μην θυμούνται την ύπαρξη των νέφελιμ, διότι δεν έπρεπε να θυμούνται οι άνθρωποι.

Επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σκότωσαν τη φυλή του Ρέπροβου,που έγινε αργότερα ο άγιος χριστόφορος. 

Οι μασονικές στοές κατέλαβαν χριστιανικές εκκλησίες.

Δόθηκε εντολή να πούνε στους παπάδες ότι τα διονυσιακα αυτά έθιμα που θύμιζαν τους ραν, δεν είναι αποδεκτά από την εκκλησία και πρέπει να σταματήσουν. Οι διονυσιακές γιορτές ήταν γιορτές κατά τις οποίες θυμότανε οι άνθρωποι τις μεγάλες νίκες εναντίων των νεφελίμ.

Βάλανε την εκκλησία να πει ότι αυτά πρέπει να σταματήσουν, οι γιορτές αυτές αφορίστηκαν και σιγά σιγά μετατράπηκαν σε καρνάβαλους, γίναν στην κυριολεξία καρναβάλια.

Εκείνοι που ντύνονταν και φέρονταν σαν Ραν, γινόταν ευπαθείς σε δαιμονική προσέγγιση, το καρναβάλι είναι μεταμφιεσμένη διονυσιακή γιορτή, η οποία άλλαξε το στυλ και το σκοπό της. 

Το καρναβάλι δηλώνει το ξεσάλωμα των ηθών.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger