Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ( ΒΙΝΤΕΟ )

Μια ταινία για το λίκνο της Δημοκρατίας, την Ελλάδα, που μετατράπηκε σε εργαστήριο πειραμάτων της “νέας τάξης πραγμάτων”. Μια ταινία/καταγγελία για το χρέος, για την εξαθλίωση των πολιτών, για την εξαχρείωση και τη διαφθορά των πολιτικών και των συστημικών κομμάτων στη σημερινή Ελλάδα. Ένα road movie στους δρόμους, τα στενά και τις γειτονιές της Αθηνας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαρτίου 2020Η πρεμιέρα της ταινίας Laboratorio Grecia (Εργαστήριο Ελλάδα), προβλήθηκε δωρεάν στην Ελλάδα την Κυριακή 8/12/19 από τον κινηματογράφο Ααβόρα στην Αθήνα. Το ντοκιμαντέρ <<ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ>> είναι εξ ολοκλήρου αυτοχρηματοδοτούμενο και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον σύλλογο Vox Populi.


Το ντοκιμαντέρ είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ιταλού Γιάκομπο Μπρότζι και στην Ελλάδα δεν έχει προβληθεί ακόμη διαδικτυακά. Η προώθηση του εν λόγω ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα έγινε από τον Δημήτρη Καζάκη του Ε.Π.Α.Μ.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει την ιταλική εκδοχή του βίντεο η οποία κυκλοφορεί από σήμερα στο διαδίκτυο.Πηγή: Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger