Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ο ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ( ; ) ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

Είναι πλέον βέβαιο ότι όταν ένα κράτος η ένας πολιτικός αντιτίθεται στις προσταγές της ορατής ελίτ η οποία, επί γης, εξουσιάζει τους ηγέτες των κρατών να ακολουθούν τις εντολές που τους δίνονται ... τότε η ελίτ αυτή, αφού έχει πάντα την λύση που χρειάζεται, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα εναλλακτικά όπλα που έχει στην φαρέτρα της προκειμένου να εξοντώσει κάθε εμπόδιο το οποίο θα σταθεί μπροστά της.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Μαρτίου 2020


Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει μια συλλογή ενδείξεων, οι οποίες βάζουν σε σκέψη τον αναγνώστη σχετικά με την επιδημία που βιώνει ο πλανήτης αυτή την εποχή.

Ο Κορονοϊός ήρθε για να μείνει στις ζωές μας, όπως και πριν 10 χρόνια συνέβη με την γρίπη των χοίρων. Ο Παγκόσμιος στόχος τους είναι να επιβαρύνουν το ανθρώπινο σώμα με ακόμη ένα εμβόλιο, το οποίο στην προκειμένη περίσταση θα είναι κατά του Κορονοϊού.

Δεν λέω, ο καθένας πρέπει να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπάει και οι οποίοι είναι επίφοβοι λόγο χαμηλού ανοσοποιητικού να νοσήσουν από το ιό. Όλα καλά μέχρι εδώ όσον αφορά την προσωπική ευθύνη του κάθε ενός από εμάς. Για κάποιους άλλους όμως, ο αριθμός των ιών αλλά και των εμβολίων δεν επαρκεί για να καλύψει τα ποσοστά θνησιμότητας που χρειάζονται προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μείωση του πληθυσμού σύμφωνα με τους κατευθυντήριους λίθους της Τζώρτζια που αναφέρουν την διατήρηση της ανθρωπότητας κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

Να πάρουμε ως παράδειγμα την Ιταλία.

Γιατί όταν κάθε χρόνο μεταξύ 6.000.000 και 12.000.000 Ιταλών που έχουν μολυνθεί από τη γρίπη και με μέση θνησιμότητα περίπου 10.000 ανθρώπων, κανείς δεν αποφάσισε ποτέ να βάλει σε καραντίνα την Ιταλία; Την εποχή 2016/2017, υπήρχαν 34.000 θάνατοι ηλικιωμένων μέσα σε 20 εβδομάδες (18.000 περισσότεροι από τους αναμενόμενους) ή πάνω από 1.700 την εβδομάδα, η όμορφη χώρα δεν <<συνελήφθη>>.

Κι εδώ, στην Ελλάδα, οι νεκροί από την εποχική γρίπη πλησιάζουν τους 100 σε σχέση με τον Κορονοϊό που μετράει 13 - χωρίς αυτό βέβαια να είναι δικαιολογία ότι ο αριθμός αυτός δε θα αυξηθεί. Θα μπορούσε ο Π.Ο.Υ να ανακοινώσει << για το καλό μας>> επίσης μέτρα περιορισμού για την εποχική γρίπη η οποία θερίζει κάθε χρόνο σε παγκόσμια κλίμακα ιδιαίτερα σε άτομα μεγάλης ηλικίας.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ! Γιατί; Επειδή στόχος τους είναι να διασπείρουν τον τρόμο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ώστε να μην υπάρχουν φωνές από τα αντιεμβολιαστικά κινήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και υποστηρίζονται από τις λεγόμενες ακροδεξιές φωνές όπως αυτή του Ματέο Σαλβίνι στην Ιταλία η οποία υποστηρίζετε από την μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του και επηρεάζεται από αυτές.

Ολόκληρη η Ευρώπη και όχι μόνο ... αυτή την στιγμή βιώνει ένα δράμα με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά με πρωταγωνίστρια την Ιταλία η οποία είχε μπει στο στόχαστρο της Ν.Τ.Π. Δεν γνωρίζουμε "πως" και "αν" διοχετεύτηκε και διασκορπίστηκε με κάποιο τρόπο ο φονικός ιός στην Ιταλία και ίσως να έχει μικρή σημασία επί της ουσίας την προκειμένη στιγμή. Το σίγουρο όμως είναι ότι ενδεχομένως να έπαιξε σημαντικό ρόλο ένα αγκάθι στην Ιταλική κυβέρνηση το οποίο ονομάζεται Ματέο Σαλβίνι.

Μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της γείτονος χώρας Ιταλίας, αποφάσισαν να εμπιστευτούν τον Μάτέο Σαλβίνι και το κόμμα του Noi con Salvini (Μαζί με τον Σαλβίνι) για να συγκυβερνήσει.Ο Σαλβίνι αποκαλείται "Ο Αρχηγός" (Il Capitano) από τους υποστηρικτές του. Πολλοί πολιτικοί σχολιαστές και εφημερίδες, όπως ο Guardian, οι New York Times, οι Financial Times, ο The Economist και η Huffington Post, τον χαρακτήρισαν ως τον πιο ισχυρό και επιφανή άνθρωπο στην Ιταλία σήμερα.

Η ιταλική Γερουσία ψήφισε υπέρ της παραπομπής σε δίκη του Ματέο Σαλβίνι - αρχηγού της ιταλικής ακροδεξιάς ... επειδή ο ίδιος έχει βρεθεί στο στόχαστρο για μια υπόθεση που αφορά την απόφαση του να καθυστερήσει επί πέντε ημέρες την αποβίβαση 131 μεταναστών και προσφύγων από το ιταλικό στρατιωτικό πλοίο Γκρεγκορέτι. Σε δικαστήριο της Κατάνης στην Σικελία έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του για «κατάχρηση εξουσίας και παράνομη κατακράτηση προσώπων».

Σαλβίνι: "Πιστεύω ότι 10 υποχρεωτικά εμβόλια είναι άχρηστα και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνα, αν όχι επιβλαβή.

Ο Ματέο Σαλβίνι είναι Ιταλός πολιτικός, ο οποίος από την 1η Ιουνίου 2018 διατελεί αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ιταλίας και υπουργός Εσωτερικών.

Δεν θέλω παιδιά Β΄κατηγορίας δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα των εμβολίων. «Μπορούμε να οργανώσουμε τους εαυτούς μας - πρόσθεσε - αλλά δεν θέλω παιδιά έξω από την σχολική πόρτα ή στο τελευταίο θρανίο». Με αυτά τα λόγια, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επιστρέφει στο θέμα των εμβολίων, μετά από αίτημα προς την Υπουργό Υγείας, Τζούλια Γκρίλο, να προετοιμάσει ένα νομοθετικό διάταγμα που θα επιτρέπει στα μη εμβολιασμένα παιδιά να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.

Σε μια άλλη πρόσφατη δήλωση του είπε: << Οι μη εμβολιασμένοι μετανάστες φέρνουν ασθένειες και πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους, όμως τα μη εμβολιασμένα παιδιά θα πρέπει να παραμείνουν στο σχολείο >>

Επιδημία Κορονοϊου - Ρώμη, 23 Φεβρουαρίου 2020: ( "Άνκρονος" ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων) - "Θυμόμαστε τι έλεγε ο Σαλβίνι για τα εμβόλια; Και σήμερα είναι ευκαιριακός." Τι τεράστιος πόνος ". Η Αλέσια Μοράνι από το Δημοκρατικό Κόμμα του Pd γράφει στο Twitter, δημοσιεύοντας ένα άρθρο από το 2018 όταν ο Ματέο Σαλβίνι είπε ότι, αν κερδίσει τις εκλογές, θα καταργήσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ινστιτούτου Υγείας (ISS) της Ιταλίας, ο Βάλτερ Ριτσιάρντι, δηλώνει ότι παραιτήθηκε στα μέσα του Δεκεμβρίου εξαιτίας της υποστήριξης που προσφέρει η λαϊκιστική/ακροδεξιά κυβέρνηση της χώρας του σε μία «πραγματικά αντιεπιστημονική» πολιτική που απειλεί την δημόσια υγεία. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, ο καθηγητής Βάλτερ Ριτσιάρντι εξηγεί ότι ο συνασπισμός Λέγκα/Κινημάτος 5 Αστέρων, που ανέλαβε την εξουσία τον Ιούνιο 2018, έχει αλλεργία προς τα αποδεδειγμένα στοιχεία, κατά το πρότυπο του Ντόναλντ Τραμπ, που διατηρεί μία αποστροφή προς την επιστήμη.


Συμπέρασμα:

Ποιος λοιπόν μπορεί να πάει κόντρα στην επιστήμη, στην χημική ιατρική και τα εμβόλια;

Πάρα πολλοί θα έλεγα! Και να εκφράσουν τις επιθυμίες τους ανοιχτά και Δημοκρατικά υπέρ της άποψης ότι τα εμβόλια είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο. Όμως, όταν αυτοί οι "τύποι "αναλάβουν την εξουσία και δη σε κυβερνητικές θέσεις με αποφάσεις οι οποίες επηρεάζουν την κοινή γνώμη και το όλο σύστημα που κυριαρχεί και επιβάλλεται από την σημερινή Τάξη Πραγμάτων ... τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα και αυτό το κράτος μπορεί να δεχτεί χτυπήματα <<κάτω από την ζώνη>>  προκειμένου να επανέλθει στην κανονικότητα.


Πηγή: Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger