Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Μαθητής λυκείου στο Οχάιο σκότωσε συμμαθητή του και τραυμάτισε άλλους τέσσερις


Μαθητής λυκείου σκότωσε συμμαθητή του και τραυμάτισε άλλους τέσσερις Ένας μαθητής λυκείου άνοιξε πυρ μέσα στην καφετέρια του σχολείου του στο Τσάρντον του Οχάιο σκοτώνοντας ένα συμμαθητή του και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις, προτού παραδοθεί στην αστυνομία αφού τον κυνήγησε ένας από τους καθηγητές.


«Ένας μαθητής σκοτώθηκε» ανακοίνωσε ο Τίμοθι Μακένα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Τσάρντον. Άλλα τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες.
Το επεισόδιο αυτό είναι το χειρότερο που σημειώνεται σε σχολείο των ΗΠΑ τους τελευταίους έντεκα μήνες, σύμφωνα το Κέντρο Μπρέιντι για την Πρόληψη της Ένοπλης Βίας.
«Όλοι οι μαθητές μας είναι ασφαλείς, είπε ο επιθεωρητής των σχολείων του Τσάρντον, Τζόζεφ Μπέργκαντ, αφού τα παιδιά είχαν πλέον βγει από το κτίριο και η περιοχή είχε αποκλειστεί από την αστυνομία.
Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν από την καφετέρια αλλά ένας καθηγητής κατάφερε να κυνηγήσει και να διώξει τον ένοπλο μαθητή από το σχολείο. Ο νεαρός παραδόθηκε λίγο αργότερα σε έναν περαστικό ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.
Οι τραυματισμένοι μαθητές είναι ηλικίας 16 και 17 ετών.
Ένας μαθητής αφηγήθηκε στο κανάλι MSNBC ότι άκουσε τους πυροβολισμούς αλλά νόμισε πως ήταν πυροτεχνήματα. «Κατόπιν είδαν μια ομάδα μαθητών να βγαίνει τρέχοντας έξω. Άρχισα κι εγώ να τρέχω και κάποιος φώναξε να πέσουμε κάτω". Μια μητέρα είπε ότι τα παιδιά έτρωγαν πρωινό στην καφετέρια όταν "ένας μαθητής σηκώθηκε και άνοιξε πυρ και ακολούθησε το χάος».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger