Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ.


_Επειδή στις μέρες της μνημονιακής αλλά και αντιμνημονιακής τρέλας που μας έχει καταλάβει, λίγο σκεφτόμαστε τον Θεό και το σχεδιό Του, δείτε την μαρτυρία του ανθρώπου που όταν ζήτησε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ βο'ήθεια ο Ταξιάρχης του είπε, ναι αλλάθα μου φέρεις εδώ στο ναό ένα σπαθί.
Ο ιερέας όπως ήταν αυτονόητο, δεν ήθελε να βάλειο μέσα στο ναό και μάλιστα στην εικόνα ένα γιαπωνέζικο, βουδιστικό ουσιαστικά σπαθί και όχι ρομφαία βυζαντινή, όπως θα πίστευαν μερικοί ότι θα έπρεπε να κρατάει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μόνο που ο λεγόμενος Αράπης ή Μαυροφορεμένος του Μανταμάδου δεν ήτανε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, αλλά ο Πολέμαρχος του Θεού, που παρέδωσε τελικά στον πιστό άνδρα το σπαθί για να το πάει στην Λέσβο.
Δείτε στα βίντεο τι έγινε.
Όλα τα δυσάρεαστα έγιναν επειδή το ιερό σπαθί δεν το αφήνουν μόνο του μπροστά στην εικόνα, όπως είχε οριστεί εξ αρχής, αλλά άρχισαν να βάζουν μαζί του διάφορα τάματα, ψεύτικα σπαθιά, πλαστικές και τσίγκινες ασπιδούλες και άλλα συναφή.
Ο σεβ'άσμιος ιερέας πάντως είχε λάβει ειδοποίηση, ότι δεν θα πρέπει να βάζουν κι άλλα αντικείμενα δίπλα στο σπαθί, αλλά από ότι φαίνεται, δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν του, αυτά που του είχαμε, με τον πρέποντα σεβασμό, πει.
Στην φωτογραφία του άρθρου βλέπετε ότι το ιερό σπαθί ούτε καν φαίνεται από τα "τάματα" και τα μπιλτζίκια και το μόνο που βλέπει κανείς είναι ένα τεράστιο ψεύτικο φράγκικο σπαθί αριστερά να στέκει όρθιο.
Δείτε και το βιντεο της κλοπής. ΚΑΝΕΊΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ

ΠΗΓΗ:www.liako.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger