Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Είναι η νέα κωμική σειρά του ABC ένα εβραϊκό «έγκλημα μίσους» κατά των χριστιανών;

Του Rev. Ted Pike (National Prayer Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σχεδόν 60 έθνη διέπονται από τους νόμους περί «εγκλημάτων μίσους» της Εβραϊκής Anti-Defamation League. Σε όλα τα αυτά τα μέρη εκτός της Αμερικής, ο ορισμός που δίνει η ADL για ένα «έγκλημα μίσους»είναι η δημόσια έκφραση "μίσους ή περιφρόνησης κατά των μελών μιας αναγνωρίσιμης ομάδας."

Αυτός ο ορισμός απεικονίζεται τέλεια στη νέα «κωμική σειρά» “Good Christian Bitches” (GCB) που σημαίνει «Καλές Χριστιανές Σκύλες»,της εβραϊκής Disney / ABC.
Πόσοι χριστιανοί άραγε θα θεωρήσουν ότι ανήκουν σε αυτή την "αναγνωρίσιμη ομάδα" που περιφρονείται;
Το γκρουπ Disney / ABC διευθύνεται από τον Robert Iger, Εβραίο. Ο εκτελεστικός παραγωγός του GCB είναι ο Darren Star, Εβραίος ομοφυλόφιλος. Άλλα πρόσωπα της παραγωγής του είναι ο Alan Poul, επίσης, Εβραίος ομοφυλόφιλος και ο Aaron Kaplan, Εβραίος.
Είδα το πρώτο επεισόδιο που βρήκα ότι αυτή η «κωμική σειρά» πληροί όλα τα κριτήρια της ADL για να χαρακτηρισθεί «έγκλημα μίσους»: Η σειρά βασίζεται στην προκατάληψη εναντίον του Χριστιανισμού. Οι Χριστιανοί είναι αρνητικά στερεότυπα. Εκφράζει την αδιαλλαξία χλευάζοντας την περιοχή που μένουν Ευαγγελικοί Χριστιανοί (η λεγόμενη Bible-belt). Περιθωριοποιεί τους ευαγγελικούς χριστιανούς ως μια ομάδα που είναι "έξω" από την επικρατούσα τάση: γελοίοι και άξιοι περιφρόνησης για την υποκρισία τους, τον χονδροειδή υλισμό τους, την εκδικητικότητα και την κρυμμένη ανηθικότητά τους.
Ο όρος «Εβραίο-Αμερικάνα Πριγκίπισσα» (“Jewish American princess” ) η “JAP” έχει γίνει γνωστός στη λαϊκή κουλτούρα, για να χαρακτηρίσει το εβραϊκό αντίστοιχο των γυναικών σε αυτή την διαστρεβλωμένη κωμική σειρά του ABC: ύπουλη, υλίστρια, ρηχή, κουτσομπόλα. Αλλά δεν θα δείτε ποτέ μια κωμική σειρά για αυτές.
Το 2004, η Urban Outfitters δημιούργησε ένα t-shirt που έγραφε, «Ο καθένας αγαπά μια Εβραία», (“Everyone loves a Jewish girl”) διακοσμημένο με σύμβολα του δολαρίου και πορτοφόλια. ΗAnti-Defamation League κινητοποιήθηκε και φώναξε αμέσως"αντισημιτισμός!" Και το t-shirt αμέσως αποσύρθηκε. Αυτά για έναt-shirt. Φανταστείτε την αντίδραση εάν ήταν μια κωμική σειρά τηλεόραση με πρωταγωνιστές δημοφιλείς primetime ηθοποιούς! Ωστόσο, αφού το GCB είναι για χριστιανές χριστιανών γυναίκες, δεν ακούγεται κιχ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger