Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ

Δεν θα σταθώ στο ιεραποστολικό έργο που ακούγεται ότι κάνει στην Αφρική, αλλά για τις δήθεν προφητείες που διαδίδει στο διαδύκτιο. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Ιουλίου 2014



Σε αυτό το άρθρο που επιμελήθηκε ο συντάκτης Vagedim για την Αθέατη γνώση, θα ασχοληθούμε με τον Πατέρα Ελπίδιο και τις ψευδοπροφητείες του.

Ο ίδιος μπορεί μα μην αυτοαποκαλείται προφήτης, και αναφέρει πάντα ότι αυτα που διαδίδει του τα λένε κάποια παιδιά του. Θα καταλάβετε κι εσείς από τα λεγόμενα του ότι αναμασάει προφητείες Αγίων και γερόντων, και μαζί με τις πληροφορίες που λέει ότι γνωρίζει, φτιάχνει μια δική του ιστορία όπου την προωθεί σε εκπομπές στο ραδιόφωνο, και από εκεί οι χρήστες του youtube ανεβάζουν βιντεάκια στο διαδύκτιο.

Το παρακάτω απόσπασμα απομαγνητοφωνήθηκε από μια συνέντευξη του π.Ελπίδιου Βαγιανάκη που έγινε στις 31 Μαρτίου 2012.


Μας προειδοποιεί να μαζεψουμε τρόφιμα για ενα εξάμηνο από τον ιούνιο του 2012 και μετά, γιατί θα ζήσουμε πολλά γεγονότα. 
Το 2012 είναι η έναρξη των χρόνων της αποκάλυψης, λέει.

Π. Ελπίδιος:<<Απλοι ευσεβείς ανθρωποι από την Αφρική και την Ελλάδα μου έλεγαν ότι εβλεπαν αυτά τα πράγματα για το μέλλον του κόσμου, και μού είπαν να σας τα πω.>>

Π. Ελπίδιος: <<Ερχεται τέτοια μεγάλη πείνα εδω στην ελλάδα. Θα γίνει καταστροφή, πανικός και ερήμωση. Μαζέψτε όσπρια, λάδι, κρασί, ζυμαρικά και σαπούνι, γιατί από τον ιούνιο και μετά θα αρχίσει η μεγάλη πείνα της ελλάδας.>>


Π. Ελπίδιος:<<Μακάρι να βγώ ψεύτης.>>

<<Τα τύμπανα της θλίψης θα χτυπήσουν από τα Χριστούγεννα (2012).
Τα τύμπανα της απόγνωσης θα χτυπήσουν το πάσχα (2012) 
Τα τύμπανα όμως του πολέμου θα αρχίσουν από τον ιούνιο (2012) >>

Ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Πατέρα Ελπίδιο: μιλάτε για το 2012 τώρα;


<<Τώρα τώρα απαντάει ο Ελπίδιος.>>

Τα λόγια του γέροντα μπορείτε να τα βρείτε ηχογραφημένα ΕΔΩ


Τα περι πείνας που αναφέρει ο Πατέρας Ελπίδιος δεν είναι κάτι άγνωστο, μας τα έχει πεί ο Αγιος Παίσιος καθώς και άλλοι Αγιορείτες γέροντες.

Να μαζεύεις τρόφιμα για κάποιο διάστημα δεν είναι κάτι κακό, αλλά να διαδίδεις συγκεκριμένες ημερομηνίες για επερχόμενα γεγονότα σημαίνει ότι από κάπου τα γνωρίζεις η σου τα φανέρωσε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - που όπως διαπιστώσατε κι εσείς δεν συνέβει κάτι τέτοιο. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να κατανοήσουμε ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα. 

Ομως οι πλάνες του δεν σταματούν εδώ.

Την επόμενη χρονιά πάλι, το 2013, αφού είδε ότι δεν του βγήκε η προφητεία με το 2012, σε μια άλλη συνέντευξή του στην «Ελεύθερη Ώρα» είπε:

«Έρχονται πείνα και αρρώστιες! Οι άνθρωποι θα γίνουν αγενείς και θα κλέβει ο ένας τον άλλον… Και όλα αυτά μετά την Πεντηκοστή, μετά τον Ιούνιο!... Μετά τον μήνα Ιούνιο του 2013 θα ζήσουμε πολλά… Μακάρι να διαψευστώ»! 

Το μακάρι να διαψευστώ το λέει συνεχώς σε κάθε του ομιλία ώστε να μην ρεζιλευτεί μετά στους οπαδούς του, ελπίζοντας ότι κάποια προφητεία θα του "κάτσει" για να το πω πιό απλά.

Πολύς ντόρος επίσης έγινε στο διαδύκτιο και για την δήθεν κατ εμέ προφητεία του - που προέβλεψε ότι θα φύγει ο Πάπας (που ήταν τότε ο Βενέδικτος) και θα έρθει ένας άλλος ο οποίος θα είναι ο ψευδοπροφήτης.

Προέβλεψε λοιπόν όπως διαδίδεται από πολλούς την αντικατάσταση του Πάπα. 


Δεν του ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος προφανώς, όπως και στην περίπτωση που διέδωσε για την μεγάλη πείνα που θα έρθει το 2012 και το 2013 στην ελλάδα, κάποιοι του είπαν μια πληροφορία και θέλησε να το πεί και αυτός μετά στον κόσμο, με την ελπίδα όπως λέει, κρατώντας πάντα μια πισινή "μακάρι να βγώ ψεύτης". 

Τέσσερις μηνες πριν αλλάξουν τον πάπα Βενέδικτο, είχε πεί: 

<<Ολα θα ξεκινήσουν από έναν πάπα, που φοβάμαι ότι θα είναι ο επόμενος. Θα διώξουν αυτόν τον πάπα, αλλά αυτός που θα έρθει θα είναι ο ψευδοπροφήτης.>>

Σας θυμίζει κάτι αυτό; Προφανώς την προφητεία του Αγιου κοσμά του Αιτωλού που είχε πεί: "Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού"

Πάμε παρακάτω τώρα να δούμε ποιός ακριβώς είναι ο ψευδοπροφήτης που γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, και κατόπιν σχολιάζουμε πάνω σε αυτό.


Η Αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρεται για τα χαρακτηριστικά και τις ενέργειες του ψευδοπροφήτη, και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πατέρα Ελπίδιου.

Και είδον άλλο θηρίον αναβαίνον εκ της γης, και είχε κέρατα δύο όμοια με αρνίου, και ελάλει ως δράκων.

(Η Αποκάλυψη του Ιωάννη 13:11)

Εδω ανεβαίνει μέσα από τη γή, ο Βάαλ εκ του γένους Βαλαχ. Ο βασιλεύς Νεφελίμ που έχει κέρατα σαν του αρνιού, αλλά μιλά την γλώσσα των Νεφελίμ που είναι ίδια με αυτή των δαιμόνων και επομένως μιλάει σαν τον Σαμαέλ. Οι δαίμονες όπως και οι άγγελοι, έχουν δική τους γλώσσα και αυτό το λέει και ο Απόστολος Παύλος στον ύμνο πρός την Αγάπη, Α πρός Κορινθίους, ΙΓ.1.


Και είδον άλλο θηρίον αναβαίνον εκ της γης, και είχε κέρατα δύο όμοια με αρνίου, και ελάλει ως δράκων.

(Η Αποκάλυψη του Ιωάννη 13:11)

Ο Βάαλ θα είναι ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης του Αντιχρίστου. Θα έχει την εκτελεστική εξουσία, έχοντας μορφή ανθρώπου. Θα πείσει αυτούς που κατοικούν μέσα στη γή, τους Νεφελίμ δηλαδή, να προσκυνήσουν τον Αντίχριστο, περιμένοντας και την εμφάνιση του <<κλώνου>>, της <<Εικόνας>> όπως λέει παρακάτω του θηρίου.


Και επλάνα τους κατοικούντας επί της γης διά τα σημεία, τα οποία εδόθησαν εις αυτό να κάμη ενώπιον του θηρίου, λέγον προς τους κατοικούντας επί της γης να κάμωσιν εικόνα εις το θηρίον, το οποίον έχει την πληγήν της μαχαίρας και έζησε.

(Η Αποκάλυψη του Ιωάννη 13:14)

Εχουμε λοιπόν σύμφωνα πάντα με την αποκάλυψη τρείς οντότητες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.  Το θηρίο,(Αντίχριστος) την εικόνα του, (ο κλώνος του Αντιχρίστου) και το τρίτο θηρίο που αναφέρεται από τον Ιωάννη ως ψευδοπροφήτης που έχει κέρατα σαν της κατσίκας στο κεφάλι του και μιλάει σαν δράκος, όπου είναι ο Νεφελίμ Βάαλ.

Ακόμη κι αν οι περισσότεροι δεν πιστεύουν τα περί Νεφελίμ και Βάαλ, η αποκάλυψη περιγράφει ξεκάθαρα ποιός, και πώς θα είναι ο ψευδοπροφήτης. 

Είδατε εσείς τον Πάπα να έχει μορφή θηρίου με κέρατα, να μιλάει σαν δαίμονας και να ανεβαίνει μέσα από τη γή; η μήπως περιμένετε να κάνει παρόμοια θαύματα που θα πλανήσει τον κόσμο όλο;

Ο Πατέρας Ελπίδιος νομίζουν μερικοί ότι προφήτευσε τον ερχομό του ψευδοπροφήτη, και ότι αυτός σύμφωνα με τα γεγονότα που συνέβησαν είναι ο Πάπας Φράνσις. 

Ο Πάπας μπορεί να είναι πνευματικοπαίδι του διαβόλου όπως άλλωστε σχεδόν όλοι οι Πάπες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ο ψευδοπροφήτης - που θα εμφανιστεί στα χρόνια της διακυβέρνησης του Αντιχρίστου.

Μπορεί να είμαστε πολύ κοντά στα επερχόμενα πρηφητευμένα γεγονότα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπαράγουμε την κάθε ασυναρτησία που ακούμε στο διαδύκτιο.

Προσέξτε τι ακούτε από τον κάθε τυχάρπαστο. Από τη στιγμή που ανακοινώνει κάποιος ενα γεγονός πρίν αυτο να επέλθει, αυτό λέγεται προφητεία. Στις προφητείες όμως δεν δίδονται ποτέ ημερομηνίες για επερχόμενα γεγονότα, και όποιος έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει εκτεθεί.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger