Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πούτιν: «Ο Μόντι και ο Παπαδήμος είναι πρωθυπουργοί-καμικάζι»


Στο πολύ δύσκολο έργο των «καμικάζι» πρωθυπουργών, οι οποίοι πρέπει να είναι «υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες» αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο της συζήτησης του Βλαντιμίρ Πούτιν με τους διευθυντές κορυφαίων εφημερίδων του κόσμου, ο Ρώσος πρωθυπουργός, που διεκδικεί αύριο την επανεκλογή του στην προεδρία, σύγκρινε τις περιπτώσεις της Ελλάδας και της Ιταλίας και με αφορμή τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, σημείωσε:
«Έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή. Νομίζω ότι τα κάνει όλα σωστά και κινείται σε απολύτως ορθή κατεύθυνση. Όμως είναι ένα περίπλοκο έργο, ουσιαστικά έχετε έναν «καμικάζι» πρωθυπουργό. Αυτοί οι στόχοι, τους οποίους έχει θέσει η εν ενεργεία κυβέρνηση στην Ελλάδα, είτε στην Ιταλία (στην Ιταλία βέβαια η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι πολλά) μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ανθρώπους, που δεν έχουν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες για το μέλλον. Πρέπει να είναι μάλιστα υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες».

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger