Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2012: Η Ελλάδα και το σχέδιο διάσωσης του Ευρώ!


ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com
Στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι τρομοκρατημένοι ότι η πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να την οδηγήσει σε μια δραματική οικονομική ανάκαμψη και οτι θα αποτελέσει πρότυπο και για άλλες χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, και οτι απειλείται να διαλυθεί το ενιαίο νόμισμα ευρώ και το σύνολο της ατζέντας για ένα ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό υπερκράτος.
Ένα από τα κύρια θέματα προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg φέτος στο Chantilly, της Βιρτζίνια θα περιστρέφεται γύρω από το πώς η ελίτ θα σχεδιάσει την αντιμετώπιση του προβλήματος που απειλεί να  συντρίψει την ατζέντα τους για την παγκόσμια διακυβέρνηση με την κρίση του ευρώ.


Η κρίση του ευρώ είναι τώρα στο πιο καίριο σημείο στην ιστορία της Ε.Ε, ξεπερνώντας παρόμοια σημεία κρίσης, η παρόμοια που συνέβησαν λίγο πριν τις ετήσιες συνεδριάσεις της Ομάδας Bilderberg το 2010 και το 2011.Στις δύο αυτές περιπτώσεις, η πολιτική συναίνεση που σχηματίζεται από μέλη της Λέσχης Bilderberg ήταν αρκετή για να κρατήσει το ευρώ ζωντανό για άλλους 12 μήνες κάθε φορά, και οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές θα προσπαθήσουν και πάλι να ορίσουν μια στρατηγική πίσω από τις κλειστές πόρτες που θα τους παρέχει την λύτρωση για να ολοκληρωθεί το έργο τους.



Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το 2011 στο St Moritz της Ελβετίας, η κρίση του ευρώ ήταν και πάλι στην κορυφή της ατζέντας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της παγκοσμιοποίησης. Εξέφρασαν φόβους ότι η διάλυση του ενιαίου νομίσματος θα μπορούσε να τορπιλίσει τις ελπίδες για τη δημιουργία πολλών περιφερειακών νομισμάτων.

Η Bilderberg φοβάται όχι μόνο ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, αλλά ότι με τον τρόπο αυτό θα δεί μια τεράστια οικονομική ανάκαμψη, που θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες χώρες της Ευρωζώνης να ακολουθήσουν την ίδια πορεία.
 Photobucket "Ας υποθέσουμε ότι από τα μέσα του 2013 στην Ελλάδα η οικονομία ανακάμπτει, ενώ το υπόλοιπο της ευρωζώνης παραμένει σε ύφεση. Η επίδραση της λιτότητας,στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία ακόμη θα είναι ισχυρή. Οι ψηφοφόροι εκεί θα παρατηρήσουν τη βελτίωση της κατάστασης των Ελλήνων, και  Θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν οι δικές τους κυβερνήσεις θα πρέπει να ακολουθήσουν τον ελληνικό δρόμο και να εκφράσουν την προτίμησή τους για την έξοδο από την ευρωζώνη. 



Με άλλα λόγια, η ελληνική εμπειρία μπορεί να μεταβάλλει ριζικά τα κίνητρα για τις χώρες αυτές να παραμείνουν στην ευρωζώνη, κυρίως εάν οι οικονομικές συνθήκες παραμένουν ζοφερές 
Η δυνατότητα εξόδου στην Ελλάδα» μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική, και να οδηγήσει στη διάλυση της ευρωζώνης.

Η Bilderberg είναι τόσο απελπισμένη για να σώσει το ευρώ, διότι αντιπροσωπεύει ολόκληρο το θεμέλιο της παγκόσμιας οικονομικής ατζέντας τους.

Εάν το ευρώ αποδειχθεί ότι είναι μια αποτυχία, η προοπτική της επίτευξης του τελικού στόχου ενός παγκόσμιου νομίσματος θα είναι νεκρό για τα επόμενα τουλάχιστον 100 χρόνια.
Επιπλέον, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ καλλιεργεί το ενιαίο νόμισμα, επειδή είναι το μωρό τους.

Ο Πρόεδρος της Bilderberg "Etienne Davignon" καυχήθηκε ότι η Bilderberg βοήθησε στη δημιουργία του ευρώ από την πρώτη εισαγωγή στην πολιτική ατζέντα για ένα ενιαίο νόμισμα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το οποίο αργότερα επισημοποιήθηκε στη Συνθήκη του Μάαστριχτ το 1992.



Ωστόσο, οι πρώτες συζητήσεις για τη δημιουργία ενός ενιαίου νομίσματος έλαβαν χώρα δεκαετίες πριν στη συνεδρίαση της Bilderberg το 1955 στο Garmisch-Partenkirchen, στη Δυτική Γερμανία.

Έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν πώς οι ελιτιστές της Μπίλντερμπεργκ συζήτησαν "την ανάγκη να φέρουν τον γερμανικό λαό σε μια κοινή ευρωπαϊκή αγορά το συντομότερο δυνατό», προσθέτοντας ότι το μέλλον ήταν σε κίνδυνο χωρίς μια «Ενωμένη Ευρώπη».

Η ατζέντα αυτή περιλαμβάνει "την ανάγκη να επιτευχθεί ένα κοινό νόμισμα», καθώς και τη δημιουργία μιας «κεντρικής πολιτικής εξουσίας."

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ευρώ ήταν τουλάχιστον πέντε δεκαετίες στα σκαριά, δεν αναμένουν ότι η παγκόσμια ελίτ θα το εγκαταλείψει αμαχητί. Η κρίση του ευρώ θα λάβει μέρος στην "Bilderberg 2012" όπου τα μέλη θα προσπαθήσουν να  συναινέσουν για μια προσπάθεια να εξαγοράσουν το ενιαίο νόμισμα για ακόμα μια φορά.

ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger