Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ: ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 32 ΠΑΙΔΙΩΝ (18+)



Συγκλονίζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη οι εικόνες από την σφαγή πολιτών στην πόλη Χούλα, της επαρχίας Χομς, την Παρασκευή. Μεταξύ των θυμάτων της καταστολής του καθεστώτος Άσαντ είναι μικρά παιδιά. Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζει πτώματα μικρών παιδιών. Ο ΟΗΕ επιβεβαίωσε το θάνατο τουλάχιστον 90 ανθρώπων στο Χούλα, συμπεριλαμβανομένων 32 παιδιών ηλικίας κάτω των 10.
Οι ΗΠΑ καταδίκασαν τις νέες σφαγές κάνοντας λόγο για "κυβέρνηση δολοφόνων". Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ουίλιαμ Χέιγκ ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα.
hula_syria2
Η ΕΕ, ο Αραβικός Σύνδεσμος, η Γαλλία, η Βρετανία και η Γερμανία εξέφρσαν τον αποτροπιασμό τους για την σφαγή και ζήτησαν την εντατικοποίηση των πιέσεων προς την κυβέρνηση Άσαντ, ενώ ο ΟΗΕ απαίτησε από τη Συρία να σταματήσει τη χρήση βαρέων όπλων σε κατοικημένες περιοχές.
Η συριακή κυβέρνηση θεωρεί ως υπαίτιους για τη σφαγή "ένοπλες συμμορίες τρομοκρατών".  Στελέχη της αντιπολίτευσης λένε ότι κάποια από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους από βομβαρδισμούς, ενώ άλλοι εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από την πολιτοφυλακή.
Προσοχή: Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες
theinsider

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger