Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αποβλήθηκε λόγω... Ματ Μπόνερ!



Με μία μέρα αποβολή και πρόστιμο 75 δολαρίων πλήρωσε ένας 12χρονος μαθητής την επιλογή του να σχεδιάσει στο πίσω μέρους του κεφαλιού του το πρόσωπο του Ματ Μπόνερ!
Ο νεαρός μαθητής, εν ονόματι Πάτρικ Γκονζάλεζ, είχε ζητήσει από τον άνθρωπο που τον κουρεύει να του σχεδιάσει την όψη του Αμερικανού άσου των Σπερς. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή είναι ο αγαπημένος του παίκτης, αλλά και γιατί τους ενώνει ένα πράγμα: έχουν και οι δύο κόκκινα μαλλιά!  
Ο διευθυντής του Γυμνασίου δεν... συγκινήθηκε από την κίνηση του παιδιού και από ότι φαίνεται πειράχθηκε, καθώς αποφάσισε να τον τιμωρήσει με μια ημέρα αποβολή και πρόστιμο 75 δολαρίων! Ο διευθυντής υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν αντικείμενο σχολιασμού και αποσπούσε την προσοχή των υπολοίπων μαθητών, με αποτέλεσμα ο Γκονζάλεζ να λείψει μια μέρα από το σχολείο και την επόμενη να επιστρέψει από την τιμωρία του έχοντας ξυρίσει ολόκληρο το κεφάλι του!

Πάντως, ο μικρός παρόλο που πλέον δεν έχει στο πίσω μέρους του κεφαλιού του το πρόσωπο του πολυαγαπημένου του Ματ Μπόνερ, είχε και κέρδη από αυτή την ιστορία, καθώς εκτός από το γεγονός ότι τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των συμμαθητών του και γενικότερα του σχολείου, τα "σπιρούνια" του έδωσαν εισιτήρια για να παρακολουθήσει τον χθεσινό αγώνα με τους Κλίπερς στο Σαν Αντόνιο! 

Ποια ήταν όμως η αντίδραση του 32χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ όταν έμαθε για αυτό το περιστατικό και κλήθηκε να το σχολιάσει; Ο άσος των Σπερς εξήγησε πως ο διευθυντής μπορούσε απλά να βάλει τον 12χρονο μαθητή να καθίσει στην τελευταία σειρά της τάξης, ώστε να μην τον βλέπουν τα άλλα παιδιά, ενώ τον ενθάρρυνε να συνεχίσει να υποστηρίζει τους κοκκινομάληδες παίκτες που αγωνίζονται στο μαγικό κόσμο του NBA!
superbasket

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger