Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ!



/atheatignosi.blogspot.com

Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται ένα βήμα πρίν την ολοκλήρωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Το σύστημα με τα μέσα μαζικού επιρρεασμού, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδυκτιο,εφημερίδες, περιοδικά, προωθεί αριστερά και νεοναζιστικα κόμματα σαν «λύση» ανακούφισης απο τον δικομματισμό και την σαπίλα που επικρατεί απο την μεταπολίτευση και μετα...
Τα προωθεί....αλλά συγχρόνως τα καταδικάζει για την πολιτική, και την ιδεολογία που ακολουθούν.
Πέρνουμε για παράδειγμα το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή αυγή, που σύμφωνα με τον πρόεδρο και τα στελέχη του, δέχεται σφοδρή επίθεση απο τα ΜΜΕ.
Εν μέρει Ναί...... Αυτή η επίθεση όμως γίνεται για να εξαγριώθει ο κόσμος, και να ψηφίσει στίς εκλογές απο αντίδραση ενα κόμμα μέσα απο αυτά που θα του υποδείξει το "σύστημα".
Εδώ θέλει λίγη προσοχή.... κατά πλειοψηφία, απο τα κόμματα που θα του "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ" το σύστημα, υπάρχει βέβαια και μια μερίδα ψηφοφόρων που επιλέγει ουδέτερα μικρά κόμματα που βρίσκονται στην αφάνεια, και που όπως καταλαβαίνεται....ψηφίζοντας μικρά κόμματα που δεν προωθούνται απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επόμενο είναι να μην τρομοκρατόυν και το σύστημα, αφού δεν τους έχει δώσει την κατάλληλη δημοσιότητα για να ελπίζουν σε εκλογή τους.


Αν θυμηθούμε παλαιότερα, η χρυσή αυγή ήταν στην αφάνεια, και υπήρχαν αναφορές μόνο όταν συνέβαινε κάποια εμπλοκή με αριστερούς,αναρχικούς, η αγανακτισμένους.
H χρυσή αυγή xρησιμοποιόταν και χρησιμοποιείται από τον κρατικό μηχανισμό, για το χτύπημα συγκεντρώσεων Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων, αγανακτισμένων, όπως και άλλων πολιτών. 
Με την είσοδο της Χρυσής αυγής στη βουλή, και την προώθηση της αριστεράς, ολοκληρώνουν με επιτυχία το τελευταίο στάδιο του σχεδίου τους, την  κατάρριψη όλων των πολιτευμάτων που θα αναζητήσει ο λαός όταν θα έχει σιχαθεί όλους τους πολιτικούς και την εγκαθύρδηση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, ώστε να παραλάβει ο αντίχριστος τα σκήπτρα της έξουσίας του πλανήτη.


Παρακάτω θα δείτε κάποια μέλη της Χρυσής αυγής που έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες,ληστείες,επιθέσεις, κτλ..


Στις 19 και 21 Οκτωβρίου 1999, ο 23χρονος Παντελής Kαζάκος, για να εκτονώσει το ανεξέλεγκτο ρατσιστικό του μένος. Σκότωνε από τις 9 το βράδυ ώς τις 4 το πρωί, όποιον ξένο έβρισκε μπροστά του, σαν να επρόκειτο για κυνηγό ...βατραχιών. Kαι θα συνέχιζε να πυροβολεί αν δεν τον έπιανε η Aστυνομία, που και άργησε να το κάνει, καθώς ο εκτελεστής κυκλοφορούσε πεζός στην καρδιά της Aθήνας, χωρίς να λαμβάνει κανένα ουσιαστικό μέτρο προφύλαξης.


Το ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Περίανδρος», ήταν για τέσσερα χρόνια καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη τον Ιούνιο του 1998.


Ο υπεύθυνος τύπου του κόμματος και βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρείχε το αυτοκίνητό του ως μέσο διαφυγής στους δράστες επίθεσης σε καθηγητή του τμήματος Φυσικής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες


Η υποψήφια βουλευτής Ἀ Αθηνών Θέμις Σκορδέλη είναι μία από τους τρεις κατηγορούμενους για βαριά σωματική βλάβη (μαχαίρωμα) εναντίον Αφγανού πρόσφυγα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στις 18 Σεπτεμβρίου 2011.Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί για 5 φορές


18/4/2011Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Ρήγας, μπράβος, ιδιοκτήτης καφετέριας στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και γυναίκας που διέθετε εταιρεία στο ίδιο κτίριο. Ο Χρήστος Ρήγας, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για "αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου" φαίνεται ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου


Τώρα που η ΕΕ σύμφωνα με τα σχέδια τους πρέπει να καταρρεύσει, Οι παγκοσμιοποιητές αποκαλύπτουν φανερά την νέα τους ιδέα, που δεν είναι άλλη απο το να στρέψουν τα βλέμματα πρός τις αριστερές παρατάξεις που υποτίθεται θα ασκήσουν αυστηρή πίεση για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, καθώς μια τέτοια πίεση δεν μπορούσε να ασκηθεί από Πασόκ και Ν.Δ.


Ο στόχος τους παραμένει πάντα ο ίδιος! Ενοποιημένη διακυβέρνηση, όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο.


διαφορά του κουμμουνισμού με τον ναζισμό δεν υπάρχει!
κρύβονται πίσω απο διαφορετικές μάσκες, ενώ στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε τίποτα


Ο Ναζισμός περιθωριοποίησε τον Χριστιανισμό και ο κομμουνισμός αποκήρυξε γενικά την θρησκεία
Η κομμουνιστική βία ήταν εκτονότερη από αυτή των εθνικοσοσιαλιστών 




Αντί οι κομμουνιστές να προσκυνούν τα άφθαρτα λείψανα των αγίων του ζώντος Θεού,  κατασκεύασαν δικούς τους ταριχευμένους «άγιους» ως πολιτικοί παγανιστές και λάτρευαν τους κτιστούς πολιτικούς τους. (βλέπε μούμια του Λένιν )Με αυτό τον τρόπο οι λεγόμενοι άθεοι «θρησκεύουν» και πιστεύουν σε φυσικά πρόσωπα, όπως άλλωστε έπραταν και πράτουν και οι ναζί, με το νεκρό και αποτεφρωμένο πλέον πρόσωπο του Χίτλερ.






Ο αθεϊσμός είναι ένα φυσικό και αναπόσπαστο τμήμα του μαρξισμού, της θεωρίας και της πρακτικής του επιστημονικού σοσιαλισμού."


Δείτε απόσπασμα της τανίας "The Soviet Story" (2008), που γνώρισε μεγάλη επιτυχία διεθνώς αλλά φυσικά δεν προβλήθηκε καν στην ψευτοδημοκρατική Ελλάδα, την μόνη δυτική χώρα στην οποία ναζιστές συμμετέχουν κανονικά στις εκλογές και η κομμουνιστική βαρβαρότητα όχι μόνο είναι στο απυρόβλητο, αλλά παριστάνει από πάνω και τον τιμητή. 

2 σχόλια :

  1. Τι σχέση εχει η Χρυσή Αυγή με το Ναζισμό????
    Αλλο Εθνικισμός και άλλο Ναζισμός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΕΕ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Κ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger