Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αποδεικτικά στοιχεία για τις οικολογικές επιπτώσεις της πετρελαιοκηλίδας από την καταστροφή της BP πριν από 2 χρόνια σε πελεκάνους

ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com 
Οι ερευνητές λένε ότι έχουν βρεθεί ίχνη ρύπων από την καταστροφή της BP στην εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού πριν από δύο χρόνια σε αυγά πτηνών στην Μινεσότα.
Κατά την εξέταση των αυγών πελεκάνου στη μεγαλύτερη αποικία πελεκάνων στη Βόρεια Αμερική, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ίχνη ενώσεων πετρελαίου, καθώς και υπολείμματα από το Corexit, ένα χημικό που χρησιμοποιείται για να διαλύει την πετρελαιοκηλίδα.

Ο Mark Clark, ένας οικολόγος στο κρατικό πανεπιστήμιο της βόρειας Ντακότα, μελετά τα αυγά πελεκάνων, και βοηθά το υπουργείο εξωτερικών να ψάξει τους μολυσματικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα γεννετικά προβλήματα στην ανάπτυξη εμβρύων των πελεκάνων.

Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έχει πει οτι το Corexit περιέχει καρκινογόνες ουσίες, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν με αυξητικές ορμόνες κατά τη διάρκεια της εμβρυακής ανάπτυξης. Σχεδόν το 80 τοις εκατό των αυγών περιέχει Corexit, και ενώσεις πετρελαίου. 

ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger