Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ


Couple kept 12-year-old daughter locked in basement prison: police
atheatignosi.blogspot.gr
Ο 40χρονος Σον Blackston και η  36χρονη Joanna Blackston, απο το Middeltown στο Οχάιο είχαν κλειδωμένη την 12χρονη κόρη τους σε ένα υπόγειο για ένα ολόκληρο μήνα, με δεμένα τα χέρια, τα μάτια και το στόμα με κολλητική ταινία, την είχαν αφήσει σχεδόν νηστική  όταν την βρήκε η αστυνομία στις 3 Ιουλίου.
Οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών κοινοποιήθηκαν από μια ανώνυμη πληροφορία, και αφού επιθεώρησαν το σπίτι, βρήκαν το κορίτσι αδυνατισμένο και κλειδωμένο στο υπόγειο με σημάδια από προηγούμενη κακοποίηση.
Οι γονείς αργότερα συνελήφθησαν στις 6 Ιουλίου, όταν βρέθηκαν μαζί σε ένα μοτέλ.
Το υπόγειο διέθετε ένα κρεβάτι χωρίς σεντόνια, μια γυμνή λάμπα και μια αλυσίδα, τα παράθυρα και μια πόρτα ήταν κλειδωμένα απ έξω με πύρους.
Οι έρευνες απαρίθμησαν κι άλλα φρικιαστικά γεγονότα, όπως οτι ανάγκαζαν το κορίτσι να τρώει  φυστικοβούτυρο μέχρι που έκανε εμετό και στη συνέχεια της επέβαλλαν να φάει τον εμετό της.
Το ζευγάρι χρεώνεται για πρώτου βαθμού κακούργημα απαγωγής, και τρίτου βαθμού κακουργήματος για διακινδύνευση του παιδιού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger