Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΟΜΠΙ: ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ

haughee-mug

Ένας γυμνός άνδρας σε  έξαλλη συμπεριφορά κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δάγκωσε ένα κομμάτι από το στομάχι ενός άνδρα.  Όταν έφτασε η αστυνομία βρήκαν  τον 22χρονο Haughee γυμνό και να συγκρατείται από δύο άνδρες σε μια λακκούβα απο ούρα και σπασμένα γυαλιά έξω από το σπίτι τους στο Palmetto Avenue.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Τζο Pacetti, είπε στην αστυνομία ότι ο Haughee ήταν  γυμνός όταν κατέστρεψε τα επίπλα και το γκαζόν στην αυλή.  Ο Pacetti είπε οτι ο γιος του σηκώθηκε και άνοιξε την πόρτα. Ο Haughee στη συνέχεια πήδηξε πάνω από το κιγκλίδωμα της βεράντας και καταπιάστηκε με το πατέρα και τον γιο στο έδαφος, σπάζοντας μια γυάλινη κορνίζα και άρχισε να ουρεί στο πάτωμα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Τζο Pacetti είπε οτι ο Haughee τον δάγκωσε στο στομάχι, αφαιρώντας του ένα κομμάτι σάρκας. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοι, έβαλαν χειροπέδες στον Haughee αλλά αντιστάθηκε, με φτύσιμο και κλωτσιές στους αστυνομικούς, όπου προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με την χρήση taser! μετά από πέντε δευτερόλεπτα σηκώθηκε και έπεσε πάνω από ένα κιγκλίδωμα, στην βεράντα, χτυπώντας το κεφάλι του στο τσιμέντο. Όταν σηκώθηκε, συνέχισε το δάγκωμα και το φτύσιμο στους υπευθύνους.
Χρειάστηκαν τρία επιπλέον στελέχη να περιορίσουν τον Haughee και να τον πάνε στο νοσοκομείο όπου του δόθηκε κεταμίνη. Ο Haughee κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή με 32.000 δολάρια εγγύηση.
Λόγω μιας έλλειψης του καταστατικού, ο Haughee δεν θα εξεταστεί για τη χρήση ναρκωτικών.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger