Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ": ΒΡΗΚΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥτο θηλυκό μωρό που βρέθηκε στο λαιμό πλαστικών τσαντών που πετσοκόπηκε η Κίνα ένα νόμος μωρών
atheatignosi.blogspot.gr
Ενα εγκαταλειμμένο πρόωρο βρέφος βρέθηκε με ένα βαθύ κόψιμο στο λαιμό του, μέσα σε μια πλαστική σακούλα, σε ένα κάδο απορριμμάτων στην επαρχία Liaoning της Κίνας. Το μωρό είναι ακόμη ζωντανό ως εκ θαύματος, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο.
Το παιδί παραδόθηκε πολύ πρόσφατα δεδομένου ότι ήταν ακόμα ενωμένο με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.
Οι γιατροί εργάστηκαν ασταμάτητα για να ράψουν το κόψιμο του λαιμού του, που ήταν τόσο βαθιά που άγγιξε την τραχεία του.
Πολλοί εικάζουν οτι το κοριτσάκι είναι θύμα μιας κακόφημης πολιτικής, που επιβεβαιώνει επίσης την πεποίθηση ότι οι γονείς, κατά την αντιμετώπιση αυτού του περιορισμού, προτιμούν τα αγόρια.
Οι αρχές αναφέρουν ότι το μωρό ήταν μόνο 32 - 34 εβδομάδων και ζύγιζε μόλις ένα κιλό. Εάν το μικρό κορίτσι καταφέρει να επιβιώσει μέσα από αυτό το φρικιαστικό περιστατικό, θα τοποθετηθεί σε ένα σπίτι των παιδιών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger