Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΚΤΗΣ ΗΘΕΛE ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΙΔΙΑ



Ο 59χρονος Ronald Brown,κουκλοπαίκτης στο επάγγελμα, συνελήφθη μετά από δήλωση του  σε απευθείας σύνδεση τσατ ρουμ μαζί με άλλους ύποπτους για παιδική πορνογραφία, ότι ήθελε να απαγάγει, να κακοποιήσει σεξουαλικά, να  δολοφονήσει, και στη συνέχεια να τρώει  παιδιά.
Ο Μπράουν, ο οποίος διευθύνει μια ιστοσελίδα που ονομάζεται "Μαριονέτες Plus", http://puppetsplus.com/ το οποίο υπόσχεται στα παιδιά, "χαμόγελα και γέλια,« πιάστηκε σε αυτό το chat room και η αστυνομία ερευνά για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στη Μασαχουσέτη.
Ήθελε το στραγγαλισμό,  το διαμελισμό , και στο τέλος να τρώει τα θύματά του, και σε μια συνομιλία, του δήλωσε ότι ήθελε να κλειδώσει ένα παιδί και να το φάει για το δείπνο του Πάσχα.  Σε μια άλλη συνομιλία, ισχυρίστηκε ότι το στόμα του διψούσε όταν είδε ένα συγκεκριμένο μικρό κοριτσάκι.
Όταν οι αρχές έψαξαν το σπίτι του, βρήκαν CD γεμάτο φωτογραφίες νεκρών παιδιών. Είπε, επίσης, το FBI ότι ήθελε να φάει ένα μικρό αγόρι από την εκκλησία.
Ο Μπράουν κρατήθηκε με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και για συνωμοσία απαγωγής σε ενα παιδί, και για τις ανατριχιαστικές πράξεις του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger