Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΤΕΡΑΣ ΞΕΒΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ (ΙΣΤ ΡΙΒΕΡ)


Σήμερα θα δούμε μερικές τρομακτικές φωτογραφίες ενός τυμπανισμένου νεκρού ζώου από το Σαββατοκύριακο. "Είναι αυτή μια άλλη ενσάρκωση από το τέρας του Montauk;" 'Ή απλά ο μεγαλύτερος αρουραίος στην πόλη;"

Επρόκειτο για μια κυριακάτικη βόλτα, όταν έγινε η αποτρόπαια ανακάλυψη. "Περπατούσαμε στο προαύλιο κατά μήκος του East River κάτω από το FDR. Βρήκαμε το νεκρό πλάσμα στη λωρίδα άμμου δίπλα στον ποταμό East, από την πλευρά του Μανχάταν, ακριβώς κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν." Το πρόσωπο του ήταν ακρωτηριασμένο,που ίσως θα μπορούσε να μας βοηθήσει αν το βλέπαμε καλύτερα. Μπορεί να υπήρχε ένα ρύγχος σε κάποιο σημείο στο πρόσωπό του,και τα βρώμικα,και τσαλακωμένα αυτιά του έδειχναν ότι προέρχονταν από χοίρο (κοινώς γουρούνι). Αλλά  τα πόδια του, και συγκεκριμένα τα δάχτυλα των ποδιών του,είναι πολύ παράξενα ,γιατί δεν είναι σαν το πόδι κάποιου χοίρου που έχουμε δει ποτέ.Μπορείτε να διακρίνετε τα δάχτυλά του στις παρακάτω φωτογραφίες.

Το "τέρας Montauk" ανακαλύφθηκε το 2008 σε μια παραλία στο Χάμπτον, και ήταν ένα άτριχο πλάσμα με ράμφος και νύχια,» και «αμυγδαλωτά μάτια από τις γνωστές απεικονίσεις των αλλοδαπών στο χώρο," που είναι μια πηγή μυστηρίου έως σήμερα.Είναι κάτι μεταλλαγμένο που δραπέτευσε από ένα εργαστήριο της κυβέρνησης;Ένα σκυλί; Ένα γουρούνι;Πως προέκυψε αυτό το άγνωστο πλάσμα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger