Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΙΟΥΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένας άνδρας εντοπίστηκε ντυμένος με κοστούμι κατσίκας ανάμεσα σε ένα κοπάδι αγριοκάτσικα στα βουνά της βόρειας Γιούτα. Θα μπορούσε η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πλησιάζει η εποχή κυνηγιού.
Ο Phil Douglass του τμήματος της Γιούτα των Πόρων Άγριας Ζωής δήλωσε την Παρασκευή, οτι το άτομο δεν κάνει τίποτα παράνομο, αλλά ανησυχεί για τον λεγόμενο «άνθρωπο κατσίκα" που δεν γνωρίζει τους κινδύνους.
Ενας άνθρωπος τον εντόπισε κατά μήκος της Ben Lomond κορυφή στα βουνά πάνω από το Ogden, περίπου 40 μίλια βόρεια του Σολτ Λέικ Σίτι, εντόπισε το πρόσωπο που είναι ντυμένο σαν κατσίκι ανάμεσα σε ένα κοπάδι πραγματικά κατσίκια.
Οι υπάλληλοι Άγριας Ζωής τώρα θέλουν μόνο να μιλήσουν με τον άνθρωπο ώστε να είναι ενήμερος για τους κινδύνους.
Ο Coty Creighton, εντόπισε τον άνδρα κατσίκα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της πορείας του. Είπε ότι είδε την αγέλη, αλλά παρατήρησα και κάτι περίεργο σε ένα κατσίκι που ακολοουθούσε απο πίσω τα υπόλοιπα.
"Σκέφτηκα πως ίσως ήταν τραυματίας", έβγαλα τα κιάλια για μια πιο προσεκτική ματιά στο κοπάδι περίπου 200 μέτρα μακριά και σοκαρίστηκα. Ο άντρας φαινόταν να ενεργεί σαν μια κατσίκα φορώντας την στολή η οποία είχε ψεύτικα κέρατα και μια μάσκα με τρύπες στα μάτια.
"Σκέφτηκα,` Τι κάνει αυτός ο τύπος; "  σκαρφάλωνε πάνω από βράχια και τους θάμνους σε αρκετά ανώμαλο έδαφος και σε μια απότομη πλαγιά."
Κινήθηκα κάτω από το βουνό και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο, και στη συνέχεια άρχισα να τραβάω φωτογραφίες.
60 άδειες θα εκδίδονται για την κυνηγετική περίοδο κατσικιού στην εν λόγω περιοχή, η οποία αρχίζει τον Σεπτέμβριο. Ανησυχούν οτι ο άνθρωπος κατσίκα μπορεί να πυροβοληθεί κατά λάθος ή μπορεί να δεχτεί επίθεση από μια πραγματική κατσίκα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=kHA6eo2ZYNU



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger