Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΣΤΟ GOOGLE EARTH





Υπάρχει με τη μορφή πλέγματος γραμμών στο κατώτατο σημείο του ωκεανού, όπως φαίνεται στο Google Earth, το οποίο βρίσκεται ανοικτά των ακτών της βορειοδυτικής Αφρικής, κοντά στα Κανάρια Νησιά. Τι θα μπορούσε να είναι αυτή η πλατεία; Είναι απίθανο να ήταν διαμορφωμένο από τη δύναμη της φύσης. Μοιάζει με δρόμους κάποιας πόλης, αλλά πρέπει να έχει κατασκευαστεί  για γιγαντιαία πλάσματα.


Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που θα έλυναν το μυστήριο, αλλά δυστυχώς, αυτές είναι δύσκολο να θεωρηθούν. 

Μια εξήγηση θα ήταν ότι οι γραμμές αυτές είναι απομεινάρια της χαμένης πόλης της Ατλαντίδας. βρίσκεται σε μια περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και θεωρούνταν ως πιθανή τοποθεσία για αυτήν την πόλη. 
- Μια άλλη εξήγηση θα ήταν ότι έγινε από Εξωγήινους; Βεβαίως φαίνεται να έχει γίνει σκόπιμα, απο όποιον και οπότε έγινε, δεν θα ξέρουμε εκτός απο εκείνους που το έκαναν για να μας πουν. 
- Μια άλλη εξήγηση δίνεται αυτή τη φορά από τους ανθρώπους της Google, που μας είπαν ότι το χαρακτηρίζουν-πλέγμα κάτω από τον ωκεανό είναι ένα «χειροποίητο αντικείμενο» για να χαρτογραφεί τη διαδικασία συλλογής δεδομένων. 
Οι λεπτομέρειες για τους ωκεάνιους χάρτες στο Google Earth,  προέρχονται από μετρήσεις σόναρ, και σε αυτήν την περιοχή, μετρήσεις έγιναν με τα σκάφη που ταξιδεύουν σε μία σειρά ευθειών γραμμών.



Αυτό που με ιντριγκάρει, είναι γιατί αν αυτά τα «ευρήματα» δεν υπάρχουν, καθώς πλησιάζεις την περιοχή κάτω από τον ωκεανό, και υπάρχουν σε μορφές 3D viweing, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία; Και κάτι άλλο: γιατί αυτά τα σκάφη οδηγήθηκαν μόνο σε αυτόν τον τομέα; Υπήρξε το τέλος του χάρτη ωκεανών;

Μια άλλη πιθανή εξήγηση, ναι, λίγο δύσκολο να την πιστέψει κανείς και παρανοική, είναι ότι στη θέση αυτή, μπορεί να υπήρχαν ίχνη από εκείνους που βρέθηκαν στην πόλη της Ατλαντίδας, ή κάποια άλλη βυθισμένη πόλη, στην οποία μπορεί να είχαν κρυμμένους θησαυρούς που έχουν κλαπεί και στη συνέχεια καταστράφηκαν για να μην αφήσουν ίχνη από τα ερείπια.
Ένα άλλο πράγμα είναι ότι αυτή η μορφή πλατείας, βρίσκεται στην άκρη κάποιων υποβρύχιων βουνών. Ίσως αυτή η πόλη βρίσκεται στις όχθες του μεγάλου ωκεανού. 







Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger