Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

OBAMACARE: ΑΠΟ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ «ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ» ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!


Η στείρωση δεν θα κοστίζει ούτε ένα λεπτό στις γυναίκες κάτω απο την φροντίδα του Obamacare; 
Ο νέος κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ την 1η Αυγούστου για στείρωση και κάλυψη σε όλες τις γυναίκες με «αναπαραγωγική ικανότητα». 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και έφηβες .
Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, οι γυναίκες πρέπει να έχουν πρόσβαση στην στείρωση ", χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα επιπλέον.
Πιστεύουν ότι η διάσωση του πλανήτη μέσω της μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού, είναι ο λόγος για τον οποίο ο «οικογενειακος προγραμματισμος» είναι πάντα στην καρδιά της «πράσινης ατζέντας». Θέλουν να στειρώνουν τις γυναίκες γιατί αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει τον πληθυσμό πιο κάτω. Και αν υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι, τότε θα υπάρχουν λιγότεροι από εμάς για να καταστρέψουν " τον πλανήτη τους "με όλες της ρύπανσης μας.
Ο νέος κανονισμός Obamacare προσφέρει 100% κάλυψη για όλες τις "εγκεκριμένες μεθόδους αντισύλληψης, και διαδικασίες στείρωσης, καθώς και εκπαίδευση των ασθενών και την παροχή συμβουλών για όλες τις γυναίκες με αναπαραγωγική ικανότητα."
Ο τελικός στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού της γης από 7 δισεκατομμύρια σε περίπου 500 εκατομμύρια .
Φαίνεται να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των «επιστημόνων» που γράφουν για αυτά τα πράγματα ότι ένας παγκόσμιος πληθυσμός με 500 εκατομμύρια ανθρώπους θα ήταν ένα «βιώσιμο» επίπεδο για τον πλανήτη.
Λοιπόν, να πώς πάνε να ξεφορτωθούν περισσότερο από το 90%του ανθρώπινου πληθυσμου σε μόλις 500 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger