Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 - ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΥΣΙΑ

 
tumblr_m7w3orcaob1qg39ewo1_500.gif
atheatignosi.blogspot.gr
Οι τάσεις δείχνουν σαφώς ότι το 2012 η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ήταν μια σατανική τελετουργία αραιά μεταμφιεσμένη ως ψυχαγωγία. Χρησιμοποιώντας σατανικά σημάδια και σύμβολα, αυτή η πρώτη τελετή σηματοδότησε την έναρξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 

Ενα δεύτερο τελετουργικό θα προσελκύσει 750 εκατομμύρια μάτια στις οθόνες για να διασκεδάσει με τον καλύτερο τρόπο τους βρετανούς με ένα άλλο σατανικό δείγμα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Η σκληρή πραγματικότητα που κρύβεται από τα μέσα ενημέρωσης, είναι ότι οι ηγέτες του κόσμου είναι απλώς μαριονέτες γάντι του σιωνιστικού συστήματος που προσπαθούν να ελέγξουν τους πληθυσμούς, καθιστώντας την υποταγή των μαζών στον Σατανά.

Ο Mark Worsfold συνελήφθη από την αστυνομία στον Ολυμπιακό Ποδηλατικό Γύρο των Ανδρών. Χρεώθηκε με την «παραβίαση της ειρήνης» επειδή «δεν χαμογελάει». Επομένως, γιατί τότε ο Αρχιεπίσκοπος-Archdruid Ρόουαν Γουίλιαμς δεν χαμογέλασε κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων; 

Γιατί,η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε αυτά τα παράλογα μαύρα γάντια και στεκόταν με ένα τέτοιο σοβαρό πρόσωπο; Ξέρουν κάτι αυτοί που δεν πρέπει εσείς να ξέρετε; 
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger