Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την περίοδο από τα πιό πολυσυζητημένα θέματα από όλα τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Νοεμβρίου 2017



Βέβαια την επομένη, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, γελούσαν όλοι ειρωνικά - ότι τελικά δεν συνέβει τίποτα απολύτως. Οι δημοσιογράφοι με το κλασσικό ειρωνικό στυλάκι κορόιδευαν αυτούς που πίστεψαν στις θεωρίες συνομωσίας. Ακόμη και τα υποτίθεται λίγο πιό ψαγμένα άτομα που ασχολούνται με συνομωσίες και αριθμούς (βλέπε αριθμός 11 και Illuminati) αποδέχτηκαν ότι εκείνη την ημέρα δεν συνέβει τίποτα απολύτως.

Η είδηση όμως, ότι θα γινόταν κάποια τελετή μέσα στην πυραμίδα και που διαδόθηκε τότε εσκεμμένα από ολα τα ΜΜΕ δεν ήταν καθόλου τυχαία. Είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν κάτι τόσο μεγάλο που ουτε οι ιδιοι οι απεθαντοι θεοι , οι Νεφελιμ δεν θα κατανοούσαν.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, μέσα από τον τόμο 27 της σειράς βιβλίων του "Γιατί και πώς ζούν αναμεσά μας" ενημέρωσε τους αναγνώστες του με λεπτομέρειες για το τι συνέβει ακριβώς σε αυτή την τελετή, της οποίας ενα μικρό απόσπασμα σας παρουσιάζει η Αθέατη γνώση όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα. 

Την ημερα (11-11-11) η πυραμιδα του Χέοπος εμεινε κλειστη και μεσα της τελεστηκε η τελετη της Αποκοπης των Ναχρμπεν.

Η τελετη των δαιμονων, ειχε σαν στοχο την απομονωση του κοσμου των ονειρων απο το υπολοιπο πραγματικο συμπαν , με σκοπο τον πληρη και τελικο αποχωρισμο των ανθρωπων απο τον τριγραμματο Θεο.

Στην περιπτωση που πετυχαιναν , ουτε οι Αγγελοι του Θεου θα μπορουσαν να υπαρχουν στον κοσμο των ονειρων , ουτε ο Λερας ουτε το συμβουλιο της ICA.

Ο κοσμος των ονειρων θα αποτελουσε το βασιλειο του Σαμαελ.

Η απελπισια θα βασιλευε παντου και η αληθεια θα παρουσιαζοτανε σε ολους.

Οι παντες θα γνωριζαν οτι πραγματι ο Θεος υπαρχει και οτι πλεον ειναι αποκομμενοι απο Αυτον για παντα.

Μερικοι υψηλοβαθμοι Νεφελιμ και Ραν συμμετειχαν στην τελετη.

Ολα ηταν μελετημενα και αψογα οργανωμενα.

Ειχαν συγκεντρωθει ολοι στο μεγαλο υπογειο της πυραμιδας.

Οι Ναχρμπεν καλυπταν ολο το χωρο με σκοπο σταδιακα να τον απομονωσουν και στο κεντρο του υπογειου , οι υποτακτικοι Νεφελιμ και Ραν ειχαν τοποθετησει ενα ανεστραμμενο σταυρο.

Η τελετη αρχισε στις 11 το πρωι και θα κορυφωνοτανε στις 11 το βραδυ , οποτε θα ειχαν το τελικο αποτελεσμα με την αποκοπη του κοσμου των ονειρων και την αυτοματη ουσιαστικα μετατροπη του σε κολαση.

Στις 11 παρα ενα λεπτο το βραδυ , ωρα Αραντις , ο Πολεμαρχος του Θεου εισεβαλε σαν σιφουνας στο υπογειο της πυραμιδας και εμειναν ζωντανοι μονο οι ασωματοι δαιμονες.

Φέτος, πριν λίγες ημέρες, τον Νοέμβριο του 2017, επιστήμονες με το πρόγραμμα ScanPyramids ανακοίνωσαν ότι υπήρχε τεράστιο κενό μέσα στην πυραμίδα της Γκίζας, όμως αξιωματούχοι από το Υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου ανέφεραν ότι το τεράστιο κενό μέσα στην αρχαία πυραμίδα της Γκίζας δεν είναι μια "νέα ανακάλυψη".  

«Η Πυραμίδα είναι γεμάτη κενά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα κενά φιλοξενούν μυστικά δωμάτια ή ότι πρόκειται για νέα ανακάλυψη», διαβεβαιώνει ο Ζαχί Χάουας , επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής που εποπτεύει το πρόγραμμα ScanPyramids. 

Η είδηση αυτή, αν και δεν είναι νέα όπως αναφέρουν οι Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι, βγήκε στις αρχές του μήνα Νοεμβρίου - γεγονός το οποίο μπορεί να μην σημαίνει κάτι όμως αξίζει να αναφερθεί.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger