Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 27 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΕΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Kazan η tartarstan θρησκευτική αίρεση κράτησε τα υπόγεια κύτταρα παιδιών για 10 έτη
atheatignosi.blogspot.gr Οι ρωσικές αρχές βρήκαν οπαδούς μιας θρησκευτικης αίρεσης σε μια υπόγεια αποθήκη οκτώ επιπέδων στην περιοχή Tarastan της Ρωσίας, μαζί με 27 παιδιά που ζούσαν μέσα εκεί, ηλικίας μεταξύ 1 και 17ετών. Μερικά είχαν γεννηθεί κλεισμένα και δεν είχαν δει ποτέ τον ήλιο.
Η μοναχική αίρεση ξεκίνησε το 1964  άρχισε το 1964 όταν αυτοανακυρήχθηκε ηγέτης, ο Faizrakhman Satarov,ο ίδιος προφήτης και το σπίτι του ένα ανεξάρτητο ισλαμικο κράτος. Οπως είπε ο ίδιος, το 1966, αγόρασε το ακίνητο κοντά στο Καζάν, την πρωτεύουσα της περιοχής, και έχτισε το καταφύγιο ως ένα θρησκευτικό σχολείο. 
Η αίρεση ανακαλύφθηκε την 1 Αυγ,  σε ένα προάστιο της πόλης του Καζάν στην κυρίως μουσουλμανική περιοχή του Tatarstan της Ρωσίας κατά τη διάρκεια έρευνας απο ένοπλες ομάδες. Η αστυνομία αναφέρει ότι περισσότεροι από 30 ενήλικες ζούσαν στην κυκεώνες των δωματίων, όπου τρεις άνθρωποι μοιράζονταν κάθε τετραγωνικό μέτρο ζωτικού χώρου 
τα μέλη της αίρεσης ζούσαν υπόγεια και τα παιδιά είχαν περάσει σχεδόν μια δεκαετία που ζούσαν σε περιορισμένους χώρους, χωρίς θέρμανση, εξαερισμό, το φως του ήλιου, και κατάλληλη τροφή.
Τα παιδιά δεν είχαν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη ή εκπαίδευση, και καμία επαφή με ξένους, αν και υφίσταται σεξουαλική δραστηριότητα, διότι ένα από τα παιδιά, ένα 17-χρονο κορίτσι, ήταν έγκυος.
"Έχουν αποφασίσει να εξαλείψουν την κοινότητά μας, αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο εναντίον του Αλλάχ", είπε στην τηλεόραση ένα μέλος της αίρεσης ο Gumer Ganiyev.
Η αστυνομία συνέλαβε ορισμένα από τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένων τον απομονωμένο 83χρονο ηγέτης της, Faizrakhman Satarov. Μερικοί από αυτούς αντιμετωπίζουν κατηγορίες που περιλαμβάνουν παραμέληση ανηλίκων.
Η αίρεση δεν αναγνωρίζεται απο το ρωσικό νόμο.
Ρωσικές πηγές είπαν τα παιδιά ήταν σχετικά αξιοπρεπή σε υγεία, πέρα ​​από το ότι ήταν βρώμικα, τα περισσότερα έχουν τοποθετηθεί σε ιδρύματα παιδικής μέριμνας.
Οι γονείς θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για αμέλεια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger