Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


Πηγή Αθέατη γνώση:Βερολίνο 19 αυγούστου, IRNA - Ένα γερμανικό πλοίο κατάσκοπος  βοηθάει ενεργά  τους αντάρτες δυτικής Συρίας να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Συρίας, σύμφωνα με την Κυριακάτικη εφημερίδα Bild am Sonntag.

Ένα πλοίο που ανήκει σε ξένη υπηρεσία την BND της Γερμανίας βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, όπου ανιχνεύει κινήσεις στρατευμάτων έως 600 χιλιόμετρα στο εσωτερικό της Συρίας.

Εν τω μεταξύ, η Bild am Sonntag ανέφερε επίσης, ότι οι πράκτορες της BND  βασίζονται στην τουρκική βάση του ΝΑΤΟ στα Άδανα για υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών και το ραδιόφωνο μέσα στη Συρία.
Επιπλέον, οι BND παράγοντες κρατούν ανεπίσημη την επαφή με πηγές που συνδέεται άμεσα με τον εσωτερικό κύκλο του Σύρου προέδρου Μπασάρ Άσαντ.

Ένα ανώνυμο μέλος της BND δήλωσε στην εφημερίδα ότι η υπηρεσία πληροφοριών ήταν «υπερήφανη για τη σημαντική συμβολή στην ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ."
Η τελευταία έκθεση έρχεται εν μέσω επανειλημμένων δηλώσεων από τη γερμανική κυβέρνηση που αντιτίθεται για δυτική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Το Βερολίνο φοβάται ότι μια τέτοια στρατιωτική παρέμβαση θα μπορούσε να προκαλέσει τελικά ένα σημαντικό περιφερειακό πόλεμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger